Inloggen
voeg je column toe

Columns

Seks

Wat is seks toch een grote ontregelaar in het leven.

Dominique Strauss-Kahn had geen idee dat de vrouwen die zich zo wellustig gedroegen op zijn feestjes, prostituees waren. Arme man.
Ik kijk nog eens naar de beelden van hem op het journaal. Aardige verschijning. Hij lijkt een klein beetje op mijn opa, van moeders kant. Dit aspect dood alle lust in mij.

Ik vind het fascinerend dat hij al die geile vrouwen op zijn feestjes er voor aanzag dat ze door hem en zijn vrienden zo opgewonden werden.
Wat heerlijk om zo boordevol zelfvertrouwen te zijn. Dat je ervan uit gaat dat je zo sexy bent dat vrouwen vanzelf beginnen te hijgen en te kronkelen als ze je zien.
Zijn betrokkenheid bij georganiseerde seksfeesten met prostituees, ontkent hij dus met klem.
Twintig jaar cel is lang. Ook als je de zestig ruim gepasseerd bent. Misschien is het verstandig dat hij zich van de domme houdt.
Seks is zo’n sterke drang in ons, dat menigeen nogal eens zijn hand overspeeld.

Ik vind de avonturen van DSK tamelijk hilarisch.

Het wordt al een stuk grimmiger als we nadenken over de dwang van Robert M, die zichzelf als slachtoffer ziet van zijn enorme behoefte aan seks met baby’s en peuters.
Het is ook geen doen als je jezelf 24 uur per dag moet bewaken. Wie houdt dit vol?
Als Swaab gelijk heeft, kan hij er ook niets aan doen, is het een programmafout in zijn hersenen. ‘De vrije wil bestaat niet’, schreef Viktor Lamme ook al. hoogleraar cognitieve neurowetenschap, universiteit Amsterdam).

Seriemoordenaars en kinderverkrachters zullen levenslang onder toezicht komen te staan, is de nieuwe maatregel waar het grootste deel van de Kamer achter staat. Dit hoor ik vanochtend op het journaal, na het bericht over DSK.

Er is weinig vertrouwen dat mensen door begeleiding en langdurige therapie voorgoed van hun monsterlijke behoeften bevrijd zijn. Terecht.
Mensen die zulke beestachtige dwang voelen waar ze anderen tegen hun vrije wil voor inzetten, houden het niet vol om dit de rest van hun leven uit te bannen.
Deze mensen hebben al levenslang. Niemand wil een monster zijn.

Je zou bijna uit het oog verliezen dat seks ook een van de fijnste uitvindingen van de mensheid is (sex met een x leest geiler dan seks met ks, vind u niet?).
Seks dempt bijvoorbeeld ook angst bij mensen. De avond na een begrafenis, schijnt de behoefte aan seks heel groot te zijn. Het is de oerkracht die de angst voor de dood verdrijft.

Tot slot nog een tip voor iedereen die bang is voor de tandarts: denk aan seks. Laat die pornografische beelden maar komen. Het helpt, echt.

Schrijver: Mohair
Inzender: monique Louis, 28 maart 2012


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.9 met 17 stemmen 848Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
arevista
Datum:
16 februari 2015
Dus DSK verdrijft/bedrijft zijn doodsangst in groepsverband...
Naam:
J.de Groot
Datum:
30 maart 2012
Email:
joke190411telfort.nl
Uitleg...de inhoud van deze column is schokkend,maar wel goed naar voren gebracht.
Ook deze R.M zegt nu SORRY, (ja heb je niets aan)
Maar van al die instellingen die zich met die/deze problematiek bezig houden en wij ze vakkundig mogen achten hebben deze persoon(en) ook niet geholpen,dat zijn degenen die de zwartepiet MOETEN krijgen ...met hun DUUR betaalde functies.
Ziekengeesten zijn er altijd geweest, velen hebben hulp gezocht maar worden niet geholpen, de zorg en de nazorg is gewoon HET probleem.
Zie al die verschrikkelijke gevallen van de meest recente ernstige drama's allen waren bekend bij , noem maar een instantie op...allemaal een potnat
de rechterhand weet niet wat de linkerhand doet, alles werkt langs elkaar heen.
En de slachtoffers, ja ze mogen even spreken bij de rechtbank nou dat is wat!
3 keer hoera, hoera,hoera!!
Maar de meesten die buitenschot blijven zijn DE afnemers van het materiaal dat R.M op de site zetten, want dat was de handel, dat was/is het GELD!
En hoe komt het nu dat die niet aangepakt worden?
drie keer raden....zij hebben de MACHT.
Naam:
Joke
Datum:
29 maart 2012
Email:
joke190411telfort.nl
Nog even,
goed geschreven deze column.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
29 maart 2012
Email:
moi636yahoo.com
Sorry, ben het niet met je eens.
Krijg bij veel van die monsters nou niet bepaald het idee dat ze het ervaren als een last. Je schrijft; niemand wil een monster zijn. Deze monsters zien zichzelf echter niet als een monster. Zodra ze opgepakt zijn hoor je dingen als: het moest in opdracht van, stemmetjes in mijn hoofd zeiden dat ik het moest doen etc. Lariekoek! Hoe haalt iemand het in zijn harses om zich te vergrijpen aan een kind van nog geen 19 dagen oud? Om misselijk van te worden. De rest van zijn leven onder begeleiding? De rest van zijn leven mag dit monster zonder zijn *** op water en brood in een hokje van een paar meter zitten en dan vind ik het nóg niet genoeg. Het spijt me, maar kan hier zo kwaad over worden. Ik heb zelf nooit kinderen gewild en kan me niet eens voorstellen hoe het moet zijn als ouder, dit soort smerigheid.
Naam:
J.de Groot
Datum:
28 maart 2012
Email:
joke190411telfort.nl
Seks...
ja, hier is Sex aan de orde!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)