Inloggen
voeg je column toe

Columns

Uitleg

'Hou op met snotteren Stef, je bent nu miníster!'

Ik kan het niet Mark, ik kán het niet!
Je moet Stef..je gáát dit uitleggen, je kúnt het! Ik heb niet voor niks 47 dagen memory zitten spelen.

Ja nou, dan bén ik een beetje op Diederik, en dan héb ik niet alles gehoord toen het over die premies ging.Ik ben ook niet zo van de cijfertjes..maar heb je gezien hoe lekker strak hij in dat pak zit..en dan dat kriebelbolletje..en hij kan zo zálig streng kijken.
…..
Nee, nou niks meer te maren en ophouden met sombermansen, je zet een parelende lach op.. kijk zó..

Nee Stef dat is een cynisch grimlachje, zo lijk je wel een seriemoordenaar, gewoon spontaan.Nee ík meen het ook niet maar dat ziet niemand. En je armen bewegen, wijd, sluit, en naar voren alsof je iets weggeeft..en wijzen naar de mensen alsof je ze kent. The empathic approach, dan kom je overal mee weg.
…..
Ja natuurlijk naaien we onze eigen achterban..maar snap het dan,die hébben al gestemd..ik ben- ik bedoel- wé zijn binnen..41 zeteltjes Stef, Brussel,G20, White House, here I come again!

Hoezo kom je er niet meer in thuis. Nou en, je was er toch al bijna nooit. Je bent políticus Stef, ik heb ook geen vrouw. Jullie gaan gewoon het land in, naar die zaaltjes en dan laat je ze lekker tekeer gaan, doos sigaren mee, biertjes van het huis. Ze kunnen die paar honderd Euro extra best missen, niet zeuren, zeg dat maar van mij. Direct contact met je kiezers, Stef het mooiste wat er is.

IK..? Nee joh, jammer genoeg niet, ik ga volgende week met Lillianne naar de Turken daar heb ik geen tijd voor, jij naar Emmen en ik naar Istanbul, iémand moet het doen.
..*&%%#$@&..
Grapje Stef..Nee niet doen..grapje zeg ik toch..nee dat doet PIJN Stef..!

Schrijver: trawant, 3 nov. 2012


Geplaatst in de categorie: politiek

3,4 met 8 stemmen 167Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)