Inloggen
voeg je column toe

Columns

Kerstmis in het jaar van de Heilige Angela Merkel

Het is 2016. Niemand zanikt over 'Een Witte kerst.' Het is 22 graden boven nul.
Heel Europa is zonovergoten. Daar heeft Mevrouw Merkel een paar maanden aan laten werken.
Als het ergens regenen moet, geeft deze Grande Dame daar opdracht toe.
In een paar jaar tijd is het Verenigd Europa veranderd in een paradijs. We hebben niet te maken met een 'dom blondje met grote borsten en een peilloos decolleté,'
Angela weet van aanpakken en laat voor elk probleem een oplossing zoeken.
Armoede bestaat niet meer. Iedereen die teveel had moest het afstaan aan iemand die te weinig had. Dat was in het begin. Nu is dat ook niet meer nodig.
Er worden geen dieren meer geslacht en opgegeten. Dat vond onze leidster te bloeddorstig. Er is voor iedere soort vlees een kunstproduct gemaakt. Veel lekkerder dan echt.
Aangezien de meeste Europeanen een hekel aan werken hebben, heeft deze slimme vrouw robots laten ontwerpen, die nu al het werk doen.
Verkeer is er ook niet meer, als je ergens heen wilt, geef je dat even door aan de verkeersleider (robot natuurlijk). Virtueel ben je er meteen. Als je in een land komt dat niet is aangesloten bij Europa wil je meteen weer terug. De chaos die daar nog steeds heerst, is te erg voor een beschaafde Europeaan.
Misdadigers zijn er niet meer. Alle boze gedachten en voornemens worden opgevangen door gedachtelezers, ook in je eigen huis.
Je wordt meteen gestraft, je ledematen zijn minstens een week pijnlijk verlamd.
Onze grote heldin maakt gebruik van de moderne technieken om deze zinvol toe te passen. Er komen niet veel mensen meer op slechte gedachten. Merkel, gezegend zij haar leven, heeft een spray laten uitvinden, die constant in de lucht verspreid wordt. Iedereen heeft alleen vredelievende gedachten en is gelukkig. Jammer dat er een aantal Europeanen immuun is voor de stof. Zulke lui wil Amerika graag van ons overnemen. Dat land is ontstaan omdat eeuwenlang dwarsliggers er heen gingen. Je snapt niet dat die lui niet wijzer zijn.
Waarmee moeten de Europeanen zich dan bezig houden? Met de verering van de dame die ons dat geweldige Europa gaf.
De euro is afgeschaft. Alles wat je nodig hebt kun je zo pakken.
Seks is streng verboden. Behalve als Angela aanwas van de bevolking nodig vindt. Het mag echter niet te lang duren. Vrouwe Angela offert zich vaak op en stelt haar lichaam beschikbaar aan knappe jonge mannen. Die uitverkorenen zorgen voor baby's als Mevrouw het nodig vindt.
Het toppunt van de Europese dag is het moment dat de mensen moeten gaan slapen. Om exact 12 uur krijgen alle Europeanen, ook de dames, een virtuele kus van de Zegen van Europa en vallen meteen gelukkig in slaap.
Wat een wonder dat dit werelddeel niet al eeuwen geleden ten onder is gegaan. Eeuwenlang heerste er totale anarchie. Veel provincies voerden zelfs oorlog met elkaar. Nu zijn ook alle ziektes uitgebannen. Een universeel geneesmiddel houdt de Europeanen gezond: De fameuze vrouw, het beste werk van de Heer.
Geloofd en geprezen zij Angela Merkel. Haar echtgenoot is een super geluksvogel.
We gaan niet als al die godsdienst fanaten ons wonder aanprijzen. Ze is voor Europa!

Schrijver: Eelt, 14 december 2012


Geplaatst in de categorie: humor

2.2 met 4 stemmen 2.859



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)