Inloggen
voeg je column toe

Columns

Huisdieren

In dit land is het houden van een hond of kat voor de minder bedeelden onmogelijk geworden.
Deze dieren, vooral honden, moeten frequent naar de dierenarts en deze 'dierenvrienden' kunnen geweldig rekenen. Honden moeten twee maal per jaar gevaccineerd worden. Voor de mensen wordt op iedere uitgave beknibbeld, maar Fikkkies arts kan ongebreideld zijn rekening presenteren.
Ik ken al mensen die huilend hun troeteldier elders onderbrachten.
Zelfs een huisdier wordt de minima niet gegund.

De oplichters die dierenvoer fabriceren helpen mee om de armen te beknotten. Honden- en kattenvoer wordt uiterst noodzakelijk geacht. De arme sloebers wordt wijsgemaakt dat als zij hun dieren wat anders te eten geven, hun troeteldier onherroepelijk een vreselijke dood zal sterven. De arme donders trappen er in. Wat zij zelf in hun lichaam stoppen of gieten maakt niets uit. Mensen kunnen kennelijk overal tegen. Het menselijk ras was allang van de aardbodem verdwenen als hun constitutie niet zo gevaarlijk sterk was.

Tsjernobil, Japan en gevaarlijke proeven verhogen het aantal mensen dat een oncoloog nodig heeft aanzienlijk en zeker het aantal doden. Toch gaan we vrolijk door met onze technologie.
Voor dieren is geen enkele bescherming. Dagelijks sterven er dieren uit.
Daar lig ik niet wakker van. Trouwens geen enkel verstandig mens maakt zich daar druk om. Over een paar jaar eten we allemaal kunstvlees dat lekkerder smaakt dan echt en ook nog goedkoper is. Bovendien is het niet volgestopt met antibiotica en hormonen.

Alleen de huisdieren zijn de dupe. Er blijven maniakken die echt vlees willen eten. De armoedzaaiers zullen dan hun slag slaan. Onder tranen verkopen zij hun lievelingen voor gigantische bedragen.
Er zullen ook specialisten komen die de dieren gewoon stelen. Hoe het ook gaan zal het begin is er: de paupers blijven arm en de bevoorrechten rijk.

Advies: emigreer naar Mars zodra het kan. Dit geldt natuurlijk voor mensen met een goed hart, die al het onrecht niet kunnen verdragen.
Lanceer Diederik en Mark alvast naar de maan dan wordt hier het leven minder hels.

Schrijver: Eelt, 16 okt. 2013


Geplaatst in de categorie: dieren

4,0 met 2 stemmen 273Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)