Inloggen
voeg je column toe

Columns

Eelt groet u allen vriendelijk

Nu mijn eerste boek lekker verkoopt en mijn tweede boek een andere uitgever moet hebben dan die amateur die mijn eerste boek uitgaf en ik dus zelf aan het werk moest om het te promoten hou ik op met werken zonder financiële beloning.
De lezers die zich ergerden aan mijn 'stukkkies' wens ik het allerbeste, laat hun hart maar lekker revalideren en hun bloeddruk op een normaal niveau komen.
De mensen die hersens genoeg hadden om mijn bijdragen te waarderen kunnen zich abonneren op mijn nieuwe maandblad dat heet 'Uitwerpselen van Eelt'. Iedere maand krijgen zij digitaal vijf columns voor € 25.
Mijn schrijven op de site was nog braaf omdat ik altijd rekening moest houden met de redactie, die het al vlug niet 'subtiel' genoeg vond. Als ik echter niet gecorrigeerd word, gaat het wat harder.

Mijn boek getiteld 'Als ik me ophang breekt het touw' is al heel wat harder en humoristischer. Ook hier heeft de 'fatsoenlijke' uitgeefster heel wat humor en leuke passages geschrapt.
Mijn nieuwe boek wordt gelanceerd onder de titel: 'Meer verleden dan toekomst.'
Belangstellenden voor een abonnement op mijn digitale tijdschrift kunnen zich aanmelden via mijn e-mail adres a.renselaar@simpc.nl.

Schrijver: Eelt, 31 oktober 2013


Geplaatst in de categorie: literatuur

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 961Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)