Inloggen
voeg je column toe

Columns

Boer zoekt vrouw

Sinds de Nederlandse tv begon met uitzenden is er nooit zo goed aangetoond hoe pervers de menselijke geest is.
Welk normaal denkend mens is er in hemelsnaam geïnteresseerd in de amoureuze capriolen van een stel op de normale huwelijksmarkt overgeschoten agrariërs.
Seks met dieren schijnt niet meer te mogen. Onzin! Als zo'n boer met een koe bezig is, vraagt het rund zich hooguit af: wat is de baas toch aan het emmeren?
Voor de mensen die er niet vies bij zijn: daar komt de uitdrukking 'leg niet te emmeren' vandaan.
Dieren penetreren schijnt dus een veel voorkomende bezigheid geweest te zijn.
Alleen kippen hadden er enige moeite mee. Die denken: wat heb ik nou aan de hand? De boer stopt het ei terug, anders steelt hij het zo onder me vandaan.

Trouwens dieren onder elkaar doen ook vreemde dingen. Een boer had een papegaai die het in zijn kooi niet uithield en daarom vrij over het erf mocht vliegen. Deze man was bang voor kruisingen tussen papegaaien en kippen. Daarom strafte hij de papegaai door alle veren uit zijn kop te trekken.
De veeteler moest nog wat zonen uithuwelijken. Hij gaf een groot feest; er was zelfs een piano bij de feestzaal en gescheiden toiletten. Mannen urineren meestal staand. De druppels maken hun kruis geel en ze gaan stinken als een openbaar urinoir. Dames worden niet in de zeik gezet en mogen de blaas in een apart hok verlossen van de inhoud.
De boer besloot om het feest een exotisch tintje te geven. Hij verrijkte de woordenschat van de papegaai. Tijdens het feest werd hij op de piano gezet en moest de toiletgangers de woorden toeroepen: 'Dames links, heren rechts'
Toen er een geheel kale meneer aankwam riep de papegaai onverwacht: 'kippenneukers op de piano.'
Grote hilariteit ontstond, er kwam inderdaad een aantal heren op de piano zeiken.
Zo werd het een geslaagd feest en de boer raakte twee van zijn zoons kwijt aan een stel oude vrijsters: geen sexappeal maar wel een hoop poen.

Misschien kan ik nog een vunzig idee kwijt.
Vertoon op de tv hoe twee honden elkaar bespringen. laat ezels met paarden een wipje maken. Dan komen er weer wat meer muilezels en muildieren bij.
Wie het verschil niet weet past precies in onze samenleving.
Mensen die een i.q van 70 hebben kunnen al premier worden.
Praat dan maar niet over de idioten die op zulke 'intellectuelen' stemmen.

Schrijver: Eelt, 5 februari 2014


Geplaatst in de categorie: humor

1.5 met 2 stemmen 260



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)