Inloggen
voeg je column toe

Columns

Ga niet stemmen dan ben je een dwaas

Wie nog meedoet met die waanzinnigen, die ons deze 'regering' hebben bezorgd, is of niet wijs of kwaadaardig. Daar wil ik niet bij horen. Een genie ben ik niet, maar ik heb wel door dat onze democratie een farce is.
Welk zinnig mens stemt er eerst op Pim Fortuyn, vervolgens op iemand die plaatsneemt in het kabinet Balkenende. In die tijd was P. J. de slechtst mogelijke premier.

Bekwame mensen hebben wel wat beters te doen dan in een gierput te gaan ruzie zoeken. Van een welvarend land gleden we af naar een land dat door iedere vuilnisophaler beter geleid had kunnen worden.
De beste premier van na de oorlog Lubbers had net de chaos in bedwang en toen begon het gedonder.
Idioten kun je niet laten stemmen, omdat ze het vakje rood maken van de dwaas die hetzelfde niveau heeft als zij.
Het dieptepunt werd bereikt toen het electoraat radeloos werd en maar toestond dat een stel zwak begaafden een minderheidsregering kon vormen.
Het geknoei werd nog erger toen leden van de oppositie zo nu en dan een bot toegeworpen kregen zodat ze voorstander werden van een wet waar ze principieel tegen hadden moeten zijn.

Wie er politicus wordt moet volgens het magistrale boek van professor Dutton in meer of mindere mate psychopathisch zijn. Lees 'De lessen van de psychopaat.' van professor Dutton.
Laat je niet langer bedonderen. Zet de oplichters voor gek en speel het kinderachtige spelletje 'Verkiezingen' niet meer mee.
'De Staat', het magistrale werk van Plato moge als voorbeeld dienen.

Schrijver: Eelt, 13 maart 2014


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.7 met 3 stemmen 173Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
13 maart 2014
Maar stemmen is de enige manier om nog wat invloed op die leugenachtigen uit te oefenen! Terwijl ik de dames en heren van GroenLinks, de Partij voor de Dieren en de SP niet zo wil kwalificeren. De PvdA inmiddels wel, want die zijn met rechts in zee gegaan, wat niets anders is dan verraad!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)