Inloggen
voeg je column toe

Columns

Politieke partij verslaat Jezus; die kwam maar 1 keer terug

D'66 is al een tiental keren uit de dood herrezen. telkens als je blij denkt van die strontvlieg verlost te zijn, verschijnt het waardeloze secreet weer en laat weer een stel geestelijk gestoorden op het mooie bekje van de lijsttrekker stemmen.
Weer is het zover. Jezus noemde het 'wit gepleisterde graven'. Van buiten mooi, maar van binnen heeft de verrotting al aardig toegeslagen.

Met grote weemoed denk ik terug aan wat Wim Kan over de toenmalige leider Jan Terlouw zong: 'Hemelsblauwe ogen, glimlach om de mond. Niemand nog bedrogen, hinderlijk gezond. Tegenwoordig houdt Jan zich bezig met boeken schrijven, die zo slecht zijn, dat het stomme gajes het wel koopt.
Hoe zal het met onze Alexander Pechtold verder gaan? Het klootjesvolk zal wel op het mannetje stemmen, dat zes uur per dag aan zijn uiterlijk knutselt, zodat niemand ziet dat hij het lager onderwijs slechts met moeite kon volgen.
Zijn achterban zal de idiote ideeën die hij produceert wel weer prachtig vinden.
Die D'66 stemmers zijn dwaallichten en hebben een prachtig inkomen, maar vinden toch dat de minder bedeelden niet in de steek gelaten mogen worden.
Daarom zijn ze bereid om de ideeën van Pietje Bell geniaal te vinden.
Als de boel weer niet lukt en de partij stervende is vinden ze altijd wel weer een gek met het juiste smoel om ze uit de dood op te wekken.
Jezus wat was je eigenlijk een prutser met één keer uit de dood terug komen en maar een paar doden terug te halen. D'66 laat miljoenen hersendoden herrijzen en op ze stemmen. Bij de volgende verkiezingen stemmen ze wel weer P.v.d. Armoe. Die is tenslotte niet meer zo lelijk links meer als vroeger.
De maatschappij moet nu eenmaal hervormd worden. De nationale drank moet suikerwater worden.

Schrijver: Eelt, 15 maart 2014


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 1 stemmen 84Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)