Inloggen
voeg je column toe

Columns

Hollanders zijn te stom voor democratie

Er zijn nog veel te veel zwak begaafden die op de Partij van de Armoe stemden. Nog teveel idiote beter gesitueerden, die denken dat Rutte hun belangen behartigt.
De enige die na de verkiezingen iets verstandigs vroeg was Geert Wilders. 'Meer of minder Marokkanen,' vroeg hij. Het antwoord had moeten zijn: 'MEER'. Natuurlijk in Marokko! Dan kunnen de Hollanders naar dat prachtige land, we ruilen gewoon.
Uiteraard met achterlating van onze beschamende regering. Een klein aantal Marokkanen was best bereid geweest om de wereld van die windbuilen te verlossen. In dat prachtige land hadden we de koning kunnen houden. Die heeft nooit van zoiets als democratie gehoord. Derhalve was die dure propaganda niet meer nodig geweest en die achterlijke praatjes in de media konden een fatsoenlijk mens niet meer ergeren.
Willem Alexander had vrij toegang gekregen tot elke harem. Van dat merkwaardige hoofd waren we ook verlost geweest. Maxima had tussen de andere haremdames best op haar plaats geweest.
De Marokkanen in Nederland hadden eindelijk hun zin: Nederland Moslimland! De Hollanders in dat prachtige Marokko kregen een fantastisch leven. De koning maakte ons allemaal miljonair. Geld genoeg.
De goddeloze Nederlanders waren allemaal volgelingen van de profeet geworden. Vooral als zij zo gastvrij ontvangen werden.
De Kruistochten eindelijk vergeten.
De Hollanders geen democratie meer. Het recht om op een idioot te stemmen raakten zij kwijt, wat een genot.
Een innige vriendschap tussen beide landen ontstond.

Schrijver: Eelt, 22 maart 2014


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.2 met 4 stemmen 102



Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
22 maart 2014
Simon Carmiggelt schreef jarenlang zijn 'Kronkels', maar deze kronkel had hij niet kunnen bedenken! Man, ik dacht dat ik op het randje van totale gekte leefde, maar jij kunt er ook wat van! Je hebt groot gelijk, want Marokko is qua natuurschoon verreweg de meerdere van het vlakke boerenland Nederland! Blijkbaar is voor vele Marokkanen economisch gewin belangrijker! Al die regen nemen ze op de koop toe!
Prachtig hoe je het van origine Nederlandse volk naar het zonovergoten Marokko verplaatst! Een groot deel zit immers al in Spanje te overwinteren!
Toch zie ik één minpunt: Nederlanders zullen nooit en dan ook nooit slaaf van de bekrompen, dualistische, zwaar ouderwetse, goddeloze, inhumane islam worden!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)