Inloggen
voeg je column toe

Columns

Een baan voor Diederik

Na het echec van de laatste verkiezingen is het onmogelijk om die verwaande kaalkop nog te handhaven. De Partij waar Domela Nieuwenhuis de gevangenis voor indraaide en Troelstra dacht dat er een revolutie mee te beginnen was bestaat allang niet meer.

Na de Tweede Wereldoorlog maakte Drees er een rammelend opportunistisch, bier drinkend stelletje huichelaars van. Den Uyl voorkwam dat we van de Oranjes afkwamen. Is dat werk voor een socialist?
Kok collaboreerde met de vijand. Het Nederlandse volk vond het nog gewoon ook.
Nederland werd verkwanseld aan de Europese Unie. Er kwam geen opstand.
We zijn een wingewest geworden van Duitsland. Langzaam worden we leeg geroofd.
Het is allemaal verschrikkelijk.
Hoewel ik niets tegen homo's heb, moet ik mijn afschuw uitspreken over Mark en Diederik. Niet omdat zij van elkaar houden, maar omdat zij schaamteloos een volk zo schaamteloos leeg zuigen en hardwerkende mensen aan de bedelstaf helpen.

Aangezien de Nederlander niet gewelddadig is, roep ik elke rechtgeaarde vaderlander op om een braakmiddel te kopen en op de openbare weg te kotsen. Natuurlijk zijn er nog fatsoenlijke mensen die spontaan gaan overgeven als zij maar even aan die twee koppen denken. Doe het in het openbaar. Zo krijgen we een mooie job voor Diederik. Laat hem het allemaal maar opeten.

Mark wordt per vergissing wel opgeveegd, er is altijd wel een straatveger, die hem voor een drol aanziet en hem in de strontkar gooit. Geen bloedvergieten, maar keurig opruimen.

Schrijver: Eelt, 24 mrt. 2014


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2,3 met 3 stemmen 88Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
24 mrt. 2014
Ik kan me natuurlijk vergissen, maar als de hoofdredactie aan de ene kant Henk & Ingrid afwijst en dit goedkeurt, dan is de definitie van discriminatie ook flink zoek!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)