Inloggen
voeg je column toe

Columns

Gevaarlijke gekken

Door alle eeuwen heen zijn ze er geweest. Nu is het echter veel gevaarlijker omdat de moderne wapens het mogelijk maken om de ganse wereld en alle leven te vernietigen. Misschien is dat de beste oplossing. Geen Poetin, Obama, Kaalkop, Rutte, de Gier meer. Geen psychopaten, die alleen aan eigen plezier en genot denken.
Nergens meer verkiezingen omdat de media de kiezers zo manipuleren dat ze tegen hun eigen belangen stemmen.
De door mij eerder genoemde Professor Dutton heeft het grondig onderzocht. Alle grote leiders zijn psychopaten.
Op wat lager niveau kun je stellen dat iedereen die ergens de leiding over heeft psychopathische trekjes heeft. Ook die meiden door wie jij je kinderen laat verpesten in de crèche.

Zo kom ik tot de conclusie dat slechts uitzonderingen geestelijk helemaal gezond zijn. Ook columnisten die dit wereldkundig maken zijn zeker gestoord.
Zo nu en dan is er een die zich niet kan beheersen en gaat moorden. Kruimelwerk, wat kinderen, een paar volwassenen, maar die hadden niets anders om zich op uit te leven of er gebeurde iets in hun leven dat zij op geen enkele andere wijze konden verwerken.

De gevaarlijkste gekken zijn echter de lui die door het volk gekozen zijn. Als je idioten wijsmaakt dat zij door een hokje op hun stembiljet rood te maken belangrijke staatsburgers zijn worden ze echt gevaarlijk en kiezen de gevaarlijkste gekken.
Moge er uit de kosmos vlug wezens van een hogere orde hier alles vernietigen. Dan is het gevaar voor henzelf ook geweken en zelf zijn we bevrijd van alle ellende die we aanrichten.
Over dit onderwerp schrijf ik voorlopig niet meer. Wie het nu nog niet weet hoort in een tehuis waar mensen in witte jassen hen in een dwangbuis kunnen doen.

Verwijder echter eerst de Kaalkop en de Gier. Door hun toedoen lijden mensen in dit land honger of worden niet behandeld omdat de medicijnen tegen hun ziekte te duur zijn.

Schrijver: Eelt, 10 mei 2014


Geplaatst in de categorie: geweld

5.0 met 1 stemmen 1.529



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)