Inloggen
voeg je column toe

Columns

Zonnig Nederland

Moslims blijken weer verstandiger dan Nederlanders.
Als de zon maar even achter de wolken te voorschijn komt zie je die bleekscheten lopen, in alle stadia van ontkleding. Er wordt niet nagedacht over zedelijkheid en uitlokking. De mannen zie je druk bezig met schaamlip lezen. De dames kijken verheerlijkt naar de ontblote bovenlijven en blote benen van de jonge mannen. De oude 'heren' lopen letterlijk en figuurlijk voor lul in een te lange korte broek en zweetsokken. Onder de knie is een lapje rimpelig bleek vlees te zien. Bij beide
seksen gutst het zweet van het lijf.

Wat zijn die mensen uit andere culturen toch verstandig. Zon of regen ze blijven dik ingepakt en houden het hoofd en de rest van het lijf koel. Ze lopen minder kans op onzedelijke handelingen van willekeurige voorbijgangers. Ze blijven fris door de warme kleding die ze dragen en zo houden zij de hitte van het lijf.
Onze landgenoten krijgen hun verstand nooit. Als zij een plek vinden waar ze kunnen liggen ontkleden zij zich nog verder en voelen zich na een uur als een gebakken vis.

Het eerste wat Adam en Eva deden toen zij uit het paradijs geschopt werden was zich kleden. Denken die gekken nu echt dat zij in het paradijs leven door een beetje zon?

Zeker met Kaalkop en de Gier blijven wij ver van zelfs maar een prettig gevoel. Iedereen wordt nog prikkelbaarder. Meer vechtpartijen en veel meer klachten over burengerucht omdat iedere gek ook zijn huis tot een oven maakt door alles open te zetten en de warmte vrije toegang te verlenen.

Bierfabrikanten zijn gelukkig door de hoge omzet dus de meeste idioten lopen ook nog met een kater rond. Weer een punt voor de volgelingen van de profeet. Allah heeft in zijn grote wijsheid het gebruik van alcohol verboden.
Jezus veranderde geen wijn in water, maar maakte van water wijn.
Wie is er verstandiger, onze God of Allah?

Schrijver: Eelt, 9 juni 2014


Geplaatst in de categorie: maatschappij

2.8 met 8 stemmen 531Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
18 juni 2014
Een goede uitleg aan je
visie/inzicht/denkwijze geven, kan nooit kwaad Eelt!
Naam:
Eelt
Datum:
9 juni 2014
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Ook dit stuk leven is de volle waarheid, maar Joanan ik ben nu eenmaal iemand die de negatieve kanten belicht, die er wel degelijk zijn. In mijn leven is er plaats voor wel een tiental meningen, maar ik schrijf om de mensen er op te wijzen dat zij te ver kunnen gaan.
Bovendien hebben die Moslims gelijk door zich met kleding te bedekken. Zij hebben minder last van de warmte.
Helaas kan ik niet over elk onderwerp alle facetten belichten. Er is altijd plaats voor een andere visie. Als ik die allemaal moet weergeven moet ik een vuistdik boek schrijven.
Daarom is het goed dat jij er bent voor een tweede mening.
Ook ik vind zo'n nauwelijks bedekte meid wel
leuk, maar ze bezorgt zichzelf een hoop ellende.
Die oude mannetjes in hun idiote kledij blijven een visuele kwelling.
Naam:
Marcel
Datum:
9 juni 2014
@ Joanan Rutgers

hallelujah ;)
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
9 juni 2014
Zedelijkheid en uitlokking? Ben je in Staphorst opgegroeid? Of studeer je voor imam?
De erotische aantrekkingskrachten zijn magisch en blijven dat nog meer, wanneer er zo weinig mogelijk tot niets verhuld wordt. Erotiek de kop indrukken, is juist levensbedreigend.
En hoezo zijn de mannen tijdens zonnige dagen druk bezig met schaamlippen lezen, wat een ordinaire, generaliserende visie! Om het zodanig te benoemen dan hé!
In andere landen zag ik trouwens ook genoeg mensen in schaarse kledij. Ik vind het juist een zomers feest, dat de vrouwen doorkijkkledij en strakke broekjes dragen, wapperjurken, die soms een frisgewassen slip verraden. Gewoonweg fantastisch dat er door menige vrouw een flinke inkijk op haar borstenpaar wordt geschonken, wat geen uitlokking is, maar een vrijmoedige genadegift na de regentijddepressie.
Er zijn trouwens ook genoeg moslima's, die er als soepel gevormde beachvolleybalsters uitzien en graag hun koopwaar uitstallen, wat zeer bevorderlijk is voor de levensvreugde.
God en Allah zijn dezelfde projectiebeelden en hebben niets met verstand te maken, volgens de boeddhisten. Doe wat je wilt en laat anderen ook in die waarde.
De Inca's waren een hoogontwikkeld volk en vooral zonne-aanbidders!
De Afrikanen eren ook de heiligheid van de opkomende zon. Het is licht, warmte en energie. Er zijn zelfs mensen, die niet eten en drinken, maar leven op de zonnestralen!, dus, Eelt, begin een nieuw leven onder de zon, want er zijn gelukkig nog genoeg naaktstranden langs de Noordzeekust!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)