Inloggen
voeg je column toe

Columns

Voornaamste symboolvan christendom en islam

Schrik niet trouwe lezers, maar het is toch echt een penis.
Waarom weet ik niet. Misschien wilden de stichters met een aan geven dat je een geslachtsdeel moet zijn om al die barre nonsens te slikken.
Het is echter anders de stichters van beide godsdiensten hoe hoger hij is des te mooier en dan moet je de lucht in. (letterlijk ook vind ik). Dus hun kerktorens en minaretten moesten zo hoog en mooi mogelijk en versierd bij de christenen met prachtige beelden van uitermate grote kunstenaars en bij de mohammedanen met schitterende beschilderingen.

Zo moest men aantonen hoe geweldig hun God was en hadden ze bij oorlogen lekker wat te vernielen. Later werd zoiets dan weer opgebouwd, nog mooier dan het was. Geweldig systeem. Zo verhongerden de ambachtslieden niet, omdat er werk bleef.

In de bijbel ben ik beter thuis dan in de koran. Niet omdat ik daarvoor gekozen heb, maar omdat ik in de wieg ben gegooid bij een stel christelijke volgelingen van een hersenschim.
Met Kerstmis word je dood gegooid met fallussymbolen, denk aan de kerstboom met zijn piek en rechte naalden en takken, die allemaal min of meer omhoog wijzen.
De kaarsen zijn evidente vervangers van het mannelijk geslachtsdeel, als hij niet brandt heeft menige dame er veel plezier aan beleefd.

Waarom schrijf ik dit allemaal op? Omdat je wel een grote idioot moet zijn om het allemaal te geloven.
Het is niet fatsoenlijk om deze zieltogende organisaties nog een trap na te geven, maar moslims moeten meer gevoel voor humor krijgen en christenen mogen weer eens boos worden. Dat zal echter wel niet want die zijn allemaal tijdelijk in de ban van Koning Voetbal.
Eigenlijk zou ik eindelijk moeten schrijven wat ik denk, want dit 'stukkie' wordt toch door niemand gelezen. Er is misschien een volgeling die niet van dat stomme spelletje houdt en dan wordt het verouderde wetje over blasfemie van stal gehaald.

De Kaalkop en de Gier zullen hun persoonlijke invloed aanwenden dat ik de nor indraai voor twintig jaar en niemand wil op mijn hond passen, die is nog gemener dan zijn baas.
Het is een raar land. Kinderverkrachters worden een paar maanden aan het papier opruimen gezet in het park. Daar weten zij goed de weg en zij zijn geoefende prikkers.
Christenen ontketen weer eens een ouderwetse rel. Het zal de verkoop van mijn boeken stimuleren en een martelaar voor de persvrijheid wordt extra geëerd.

Schrijver: Eelt, 20 juni 2014


Geplaatst in de categorie: religie

3.2 met 6 stemmen 1.128Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
20 juni 2014
Dus jij beweert dat kerktorens en minnaretten verwijzen naar stijve pikken, wat best mogelijk is. Dan zijn we weer in Sigmund Freud. Voor de patriarchale godsdiensten heersten de matriarchale godsdiensten vele eeuwen langer en werd de vagina symbolisch vereerd. Seksualiteit en erotiek waren en zijn de ware religie, wat ook volgens de tantra-leer wordt bevestigd. In Turkije zag ik voor het eerst vruchtbaarheidssymbolen met enorme pikken, die men daar aan elkaar cadeau geeft. Seks is goddelijk, misschien moeten we het daar maar bij laten om de wereldvrede te bewaren!... Wat te denken van het monument op de Dam? Scherpe waarneming, Eelt, maar duik meer in ware spiritualiteit om je visie af te ronden!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)