Inloggen
voeg je column toe

Columns

Kannibalen

Het kannibalisme is al een poosje geleden afgeschaft, gelukkig maar, de enige kans om nu nog opgevreten te worden is in de jungle, waar wilde dieren zich te goed doen aan welk vlees dan ook. Of dat nu de mens is, een muis of een ander spannend dier, doet nu niet zoveel ter zake, feit is dat wederom een idioot ( en telkens dezelfde) het nodig vond om zijn tanden eventjes te parkeren in de schouder van een tegenstander.

En wij maar roepen en opvoeden naar de kinderen toe, niet doen, elkaar niet trappen ( gebeurd dus wel) elkaar niet slaan ( gebeurd dus wel) elkaar niet onderuit halen( gebeurd dus wel) elkaar niet bijten...( gebeurd dus wel) elkaar niet naar het leven staan ( en helaas, ook dat gebeurd dus wel) en zo krijgt, als men dat al niet had, voetbal een hele nare smaak wanneer er wordt gesproken over sport! Sport?

Is dit nou sport, de sport die mensen doet juichen, een wave maken, die mensen laten joelen, tot hartaanvallen toe? Is dit nou sport de sport van miljoenen? Bijten, krabben, spugen, schoppen slaan? Is dit nou de definitie van sport? Is dit nu de definitie van het spenderen van zo godsgruwelijk veel geld, dat je met recht kunt zeggen, die klap is een daalder waard, dan is een schop dus een duizendje waard, iemand onderuit halen een ton en iemand bijten een miljoentje?

Maar het meest bizarre is nog wel, dat los van het feit dat de " scheids" niks zag, de FIFA zich ermee gaat bemoeien, de bijter in spe, het allemaal gewoon vindt! Tja, kannibalen dus, en ik zeg, bij honger naar de voedselbank!

Sport alsjeblieft niet, als je leven je lief is!

Schrijver: An Terlouw, 25 juni 2014


Geplaatst in de categorie: misdaad

2.0 met 2 stemmen 4.561Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)