Inloggen
voeg je column toe

Columns

het aantal dodelijke hartinfarcten zal toenemen

Vooral ouderen zullen niet bestand zijn tegen de spanningen die de Wereldkampioenschappen Voetballen met zich meebrengen en zal voor veel senior harten teveel zijn. Het aantal hartstilstanden zal behoorlijk toenemen. De gewone hartinfarcten zullen de inkomens van cardiologen omhoog jagen.
Ook andere ziekten nemen toe. Al zuipend en vuiligheid uit een zak vretend zullen ze hun voortijdige dood bewerkstelligen.
Mijn brein kan nog veel meer ziekten bedenken maar ik wil de liefhebbers geen angst aanjagen.
Veel zelfdodingen zullen het gevolg zijn als Nederland verliest. Die lui waren toch al niet koosjer dat bespaart weer op de behandeling van gestoorden.
De omzetten van supermarkten worden zo hoog dat zij hun treife gratis gaan uitdelen. Hetgeen natuurlijk weer verhulde discriminatie is, maar niemand kan het bewijzen.
Voetballiefhebbers zijn vaak niet al te snugger en zullen ziek worden van verdriet als Nederland verliest, maar ook als ons vaderland wint
Het wordt een poosje rustig op straat of Nederland kampioen wordt of niet.
Een ordinaire kater heet plotseling voetbalstress.
Omdat er zoveel ouderen sterven aan het voetbal een prachtige dood voor de liefhebbers zijn. De Pensioenfondsen worden ineens rijk en geven de oude overlevers weer hun rechtmatige uitkering.
Er is ook geld genoeg om de AOW zodanig te verhogen dat de mensen die er van 'leven' moeten menswaardig kunnen bestaan. Een ding is jammer: De Kaalkop en de Gier zijn volkomen harteloos en hebben een sterk gestel, anders waren ze al overleden aan alle verwensingen die hen zijn toegeworpen.
Ze zullen echter vanzelf verdwijnen omdat het volk Louis van Gaal als enige leider zal accepteren.

Schrijver: Eelt, 10 juli 2014


Geplaatst in de categorie: hobby

3.5 met 2 stemmen 131Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)