Inloggen
voeg je column toe

Columns

Wild - gezeik

In de gezegende positie zijnde tegenover een grote parkeerplaats te wonen, daarbij kijkend vanuit het appartement (gewoon een flat dus maar appartement klinkt best deftig hè?) over een sloot, of singel heen zie ik elke dag vanuit mijn positie van alles en nog wat gebeuren. En als ik het heb over van alles en nog wat dan kunnen die dingen dus variëren van wat hangjeugd, wat kinderen die een balletje trappen, wat gevrij in de avonduren, tot wildplassen van de meest uiteenlopende figuren.

Dat je jezelf in het uiterlijk van de mens kunt vergissen blijkt maar weer eens, als een man in een superdikke Mercedes zijn bolide schuin parkeert, maar dat zeg ik fout: hij dondert zijn auto richting een paar strepen, gooit zijn portier open en even denk ik nog: die heeft een wesp in zijn auto, maar nee hoor, niks van dat al. Trekt tijdens een sprint naar de bosschage zijn gulp vast open en gezien de straal die duidelijk te zien is moest ie echt nodig.

Toch valt deze man niet in de gewone categorie, tenminste dat denk ik dan, maar ja, wat is een juiste categorie want: bij uitstek is dat hoekje geschikt voor elke man die nodig moet en geloof me, er moeten wat mannen nodig zoveel is zeker. Omdat ik vlakbij een metrostation woon, zie ik nogal wat passagiers komen die hun bolide parkeren juist ja, op diezelfde parkeerplaats. Heel slim, want die willen niet voor parkeren in de grote stad betalen en als je met een paar simpele haltes in de metro dit kunt voorkomen.

En daar komt natuurlijk bij dat alle mannen die met de metro rijden, waar GEEN toilet in zit, WETEN dat: als ze hun auto ophalen nog fijn even hun blaas kunnen legen. Das toch wel prettig! Wel jammer dat wij vrouwen dat minder makkelijk kunnen doen, maar dat terzijde, want vorige week zat er een meisje van een jaar of twintig met haar slip op de enkels ook in de bosjes. Bleek niet al te comfortabel te zijn, gezien het gegil wat ze ten beste gaf, (waarschijnlijk brandnetels of zo) maar ja, je kunt maar nodig moeten hè?

Ze noemen het ook wel wildplassen, nou in het wild heb ik ze nooit gezien, ze lopen vrij rond, allemaal. Maar eerlijk is eerlijk, als ik een bonnenboekje zou hebben, dan zou ik me toch een schep geld binnen halen, ongekend, want het aantal mannen die de bosjes verrijkt met hun water, is enorm. En wild, nee dat heb ik ze nooit gezien, ik denk wel dat ze wild worden, als ze EN niet kunnen EN als ik daar zou staan met een bekeuring, maar tjonge wat zou IK binnenlopen!

Schrijver: An Terlouw, 25 juli 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 2 stemmen 983Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Mobar
Datum:
25 juli 2015
Met humor geschreven. Graag gelezen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)