Inloggen
voeg je column toe

Columns

Zittend in een panel

Al jaren zit ik in twee panels, mensen vragen mijn mening over van alles en nog wat. Kan variëren van het merk koffie wat we geacht worden te drinken, tot en met de zeep die we gebruiken, tandpasta, kleding, waar of we die kopen? Online of liever in een winkel, allemaal vragen en je kunt ze beantwoorden op allerlei manieren tot en met het feit dat je het antwoord aanvinkt: niet van toepassing want tja, dat kan natuurlijk ook.

Er zijn vragen- onderzoeken die soms een kwartier in beslag nemen en er zijn er die beduidend korter zijn, ook zijn er onderzoeken, speciaal voor hem, of voor mij en toch doen we dat dan samen. Dat komt dan weer omdat ik iets sneller mijn vingers over het toetsenbord laat vliegen met alle gevolgen.

Ik stel dan de vragen, hij geeft het antwoord en braaf vul ik dat in. Maar zelden was ik zo snel klaar als vandaag, want: er komt een verzoek binnen om " mee te doen met een vragen onderzoek" en eventjes tussen de bedrijven door, klik ik aan: ga naar de vragenlijst. Dat doe ik natuurlijk en dan komt de vraag: bent U in de afgelopen tijd op de volgende recreatieparken geweest, met daarbij de opsomming van een aardig aantal parken.

Nou moet je weten dat we inmiddels al vijf jaar niet met vakantie geweest zijn, dus het antwoord aanvinken van: NIET VAN TOEPASSING is snel gebeurd. Dan verschijnt er een regel in beeld: U VOLDOET NIET AAN DE CRITERIA OM MEE TE DOEN MET DIT ONDERZOEK. Nou ik heb wel eens vluggertjes meegemaakt maar deze sloeg werkelijk ALLES.

Schrijver: An Terlouw, 5 augustus 2015


Geplaatst in de categorie: economie

4.0 met 1 stemmen 105Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)