Inloggen
voeg je column toe

Columns

Mijn dag kan niet meer stuk.

Wauw, en nog eens wauw dacht ik, moest tenslotte eventjes het te gekke- goeie nieuws laten bezinken. Uitstel tot januari, nee joh niet vanwege het betalen van een hoge factuur maar uitstel omdat we in ieder geval drie volle maanden hebben de site te promoten, mensen te werven, en vooral als niet laatste opmerking, gewoon door te schrijven.
Wauw.

Heerlijk, gewoonweg heerlijk. Deze dag kan in elk geval niet meer stuk. Nog los van het feit dat de hulp haar best weer heeft gedaan, los van het feit dat er net een bos bloemen werd gebracht, los van het feit dat ze bij de provider hartstikke aardig waren en een gratis monteur sturen, kan ik blijven schrijven.
Wauw.

En weet je: het is nou zaak om half Nederland (oké, tikkie overdreven) maar veel mensen naar de site te trekken, mensen weer aan het LEZEN te krijgen want DAT is wat eraan schort, mensen LEZEN weinig en schrijven nog minder, uitzonderingen daargelaten want tja, uitzonderingen bevestigen de regel nietwaar?
Wauw.

Ik kijk maar het mooie boeket, dat inmiddels in een mooie vaas staat te pronken, ik denk aan de monteur die het probleem eventjes op komt lossen, ik kijk in de rondte van mijn/ ons propere huis, EN ik overdenk het geweldige nieuws dat we nog even de tijd hebben om mensen te laten lezen EN reageren op de site, jongens en meiden, dat moet helemaal zo moeilijk niet zijn. Makkie toch? Wauw wat ben ik vandaag in mijn sas, hum en nopjes....
Wauw.

MIJN DAG KAN NIET MEER STUK.

Schrijver: An Terlouw, 21 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.0 met 5 stemmen 137Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
21 oktober 2015
Ja Joanan en Hendrik ik besef wel dat er iets moet gebeuren, samenvoegen is er daar eentje van. Maar mijn euforie blijft nog wel eventjes hangen hoor. Laat me nou.....en werk mee. Oké?
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
21 oktober 2015
Email:
klaassens38zonnet.nl
Eens met Joanan. Ik denk dat er maar een manier is om te redden wat er nog te redden valt: gedichten.nl en nederlands.nl samenvoegen. Dat heeft Fred voorgesteld, en dat lijkt me de verstandigste opmerking tot nu toe. Van het rijtje tabbladen van nederlands.nl kun je dan nog twee laten staan: dagcolumns en verhalen (of beschouwingen). Sneller en goedkoper kan het volgens mij niet.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
21 oktober 2015
Wees voorzichtig met je euforie, An, want statistisch gezien zijn de kijk/lees cijfers nog steeds niet fors omhoog gegaan en melden er zich weinig nieuwe schrijvers aan. Ik heb zelfs mensen persoonlijk gevraagd om eens wat te komen schrijven, maar ze blijven er apatisch onder. De agenda's van de meeste mensen zitten al propvol en dan overvraag je ze natuurlijk. Ik heb wel wat oude bekenden terug gezien, maar die verdwenen daarna weer in het grote niets. Drie maanden respijt is best een nobele geste, maar er zal echt een wonder moeten gebeuren, willen we straks niet jouw kreet zonder de eerste 'W' slaken!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)