Inloggen
voeg je column toe

Columns

Drie aanslagen in Parijs

Het is weer zover, vlak voor een belangrijke landentop slaan sluwe, sneaky, Allah-loze, haatdragende, staatsgevaarlijke, als mens totaal mislukte terroristen toe. Er ontploften bommen in het voetbalstadion Stade de France, waarna president Hollande zo snel mogelijk per helicopter naar het Elisee is gebracht, alwaar hij de aanslagen kan analyseren. Mogelijk gaat het om twee zelfmoordterroristen, die 'Voor Syrië!' schreeuwden. Tot nu toe (ik schrijf dit op het moment, dat het allemaal gebeurde) zijn de ratachtige daders nog steeds voortvluchtig. Er zijn minstens vijfendertig slachtoffers en vele gewonden. Het aantal slachtoffers kan zwaar oplopen. Tegelijkertijd hebben zwaargestoorde, extremistische moslims in enkele brasserieën met kalashnikovs in het wilde weg mensen dood geschoten. Het is oorlog in Parijs, de haatbaardige neo-nazi's rukken op. Momenteel is er ook nog een gijzelingsactie gaande in Theatre Bataclan, 50 Boulevard Voltaire. Ze riepen 'Allah akbar!'. Dan weet je het wel weer. Hun Allah-beeld is zeer laag bij de grond, zij zijn psychotische kakkerlakken! Daar worden pakweg zestig mensen gegijzeld. Daar was een concert gaande van de Amerikaanse garagerockband Eagles of Death Metal, met de frontzanger/gitarist Josh Homme en de frontman Jesse Hughes. Jesse werd na zijn scheiding depressief, waarna hij songteksten ging schrijven.

Frankrijk bombardeert ook flink op de laatste der IS-ers en het vliegdekschip Charles de Gaulle gaat waarschijnlijk weer richting dat wespennest in het Midden-Oosten. President Obama zegt dat hij er alles aan zal doen om de Fransen te helpen deze uitzinnige gekken te grijpen. Alle details zijn nu nog niet bekend. Hij is echt aangedaan. Net als premier Cameron, die ook al zijn hulp aanbiedt. Premier Rutte is ook zeer geschrokken en biedt tevens zijn steun aan. Het is een crisissituatie, die sterk doet denken aan de aanslag op Charlie Hebdo, waarbij op uiterst zinloze wijze veel hoogstbegaafde karikaturisten zijn vermoord. Er heeft er alle schijn van dat er ook deze keer door jihadisten dood en verderf is gesticht. President Hollande heeft de noodtoestand uitgeroepen en zijn gedachten gaan uit naar de vele slachtoffers en hun familieleden. De liberté is weer eens uiterst ernstig en primitief walgelijk misbruikt.

Deze gewetenloze criminelen willen chockeren en angst zaaien. Ze kicken blijkbaar op dat angst zaaien. Dat ze geestelijk zwaargestoord zijn, mag duidelijk zijn. Deze achterlijke religiewaanzin moet stoppen! Ze misbruiken hun trouw aan 'Allah', terwijl het gewoon kleingeestige diepgefrustreerden, die kicken op machtsmisbruik en dat ze killen om het killen, wat die onmensen juist zo gevaarlijk maakt en hoogst ongewenst binnen de Europese samenleving. De Parijse straten zijn nu bezaaid met politie en militairen. Frankrijk wil de grenzen sluiten voor nog meer asielzoekers en dat lijkt mij een goede zaak, vooral gezien onze eigen Europese burgers, die door al die open grenzen nog meer gevaren laten binnenstromen. De grens van opvang is in heel Europa bereikt en gezien deze extremiteiten moeten we onze eigen burgers beveiligen en vrijwaren van krankzinnige aanslagen als nu weer. President Hollande heeft gezegd dat hij nu de grenzen sluit! Eindelijk worden ze goed wakker, onze belangrijke bestuurders, want dit kan echt niet meer. Laat ze dan in Syrië gaan vechten, als ze dat zo graag willen, die laffe Europa-haters! Het zijn duidelijk valsgeslepen moslim-infiltranten, die onze samenleving willen ontwrichten en het liefste een kalifaat in Europa willen stichten. Omwille van die godsdienstwaanzinnige excessen moeten we nu alle Europese grenzen sluiten, want het risico op volgende aanslagen is veel te groot. Jammer dan voor al die niet terroristische vluchtelingen, maar het is hier geen doorgeslagen kermis met daadwerkelijke schiettenten. Wij moeten onszelf nu massaal verdedigen en dat komt ook nog eens overeen met het feit dat onze draagkracht om mensen op te vangen, is ingezakt. Anders vrees ik dat Arnold Karskens gelijk krijgt en dat wij zo langzamerhand op een burgeroorlog afsturen.

Schrijver: Joanan Rutgers, 14 november 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

5.0 met 3 stemmen 133Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
15 november 2015
Inmiddels weet ik ook dat het om 128 vermoorde mensen gaat, die helemaal niets met de gestoorde godsdienstkrankzinnigheid van die laffe, onmenselijke, demonische terroristen te maken hadden. Juist dat maakt deze zinloze moorden zo onbegrijpelijk en macaber. Hopelijk blijft het bij dit schrikbarende aantal en worden de 99 mensen in kritieke toestand allemaal gered. De gematigde moslims in Europa (het grootste deel moslims) hebben openlijk hun afschuw van deze walgelijke moordpartijen verklaard en dat maakt hen tot waardige bondgenoten in de strijd tegen die imbeciele ISS-ers! God/Allah/Jahweh is Liefde en alles wat daar extreem van afwijkt is Des Duivels! '...and no religion too!', zong John Lennon inderdaad zo fragiel mooi en diep wijs. Dat inzicht is voor sommigen wellicht nog niet te bevatten, maar daar gaat het gelukkig wel naartoe! Denk alleen al aan de vele sexschandalen en onterechte moordpartijen door de rooms-katholieke kerkleden!...
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
15 november 2015
We hebben inderdaad iets te beschermen, te verdedigen.
Tegen een groep duistere lieden die de weg volledig kwijt is.

Dit zijn donkere dagen, in een duistere periode van de mensheid op Aarde.

Maar ik put moed uit het feit dat er dan iemand
de veerkracht en geestkracht heeft om

midden in Parijs,
vlakbij waar de aanslagen zijn gepleegd,

een oude piano neer te zetten,
het vredeteken erop te schilderen,
en 'Imagine' van Lennon te spelen.

Dát is de juiste klap in het gezicht terug voor IS:

WIJ zullen de langste adem hebben,
en uiteindelijk zal de universele liefde overwinnen,

want het licht wint het uiteindelijk altijd
- altijd -
van het duister.

---

er is geen duisternis
die niet wordt verdreven
door een licht
van hoop en leven

(GM 10-10-2011)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)