Inloggen
voeg je column toe

Columns

Geitenneukers bokkig

De Koninklijke Nederlandse Bond van Geitenneukers ( KNBG) heeft in een persbericht afstand genomen van een satirisch gedicht waarin de Duitse humorist Jan Bohmermann de Turkse president Erdogan beschrijft als beoefenaar van het achterwaarts bestijgen van evenhoevigen.
'De Bondsleden hebben sinds gisteren de bokkenpruik op', verklaart Vice Voorzitter J.Gatje.
'Wij zijn geschokt dat een dictator in verband wordt gebracht met een eeuwenoud
Oer Hollands plattelands gebruik. De geit komt hierdoor in een kwade reuk te staan.'
Hij vervolgt desgevraagd:
'Bovendien begrijp ik uit de verdere strekking van het vers dat e.e.a. beledigend bedoeld is en dat geeft de geitenneuker weer het stigma waar we als vereniging nou net vanaf dachten te zijn. Wij menen dan ook dat de dichter hier een bok geschoten heeft. De Heer Erdogan is hooguit een incidentele gebruiker, want internationaal nergens als lid geregistreerd, en gezien zijn reactie op het gedicht eerder te kenschetsen als mierenneuker. Zonder nu eens de kool en de geit te willen sparen werpen wij elke negatieve connotatie verre van ons. Een handleiding voor nieuwelingen, de rubriek 'In de Stal' en leuke ervaringen uit de provincie vindt u trouwens in ons maandelijks orgaan: De Geitenbreier. Of op:
www.vooruitmetde geit.nl
Beeeehhh!!'

Schrijver: trawant, 15 apr. 2016


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3,4 met 8 stemmen 137Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
15 apr. 2016
Zijn er echt mannen, die geiten neuken? Griezelig genoeg blijkbaar wel. Ik zag ooit een documentaire over een Zweeds echtpaar, die het geregeld met hun dieren, zelfs een hangbuikzwijn, deden. Volgens mij moet je dan wel heel wanhopig geil en supergestoord zijn. In de pornofilm 'De non van Monza' wordt ook gesuggereerd dat een non het graag met een paard wil doen. Uiteindelijk blijkt dat het hele vrouwenklooster het met hun biechtvader doet. De geiten worden inderdaad in discrediet gebracht, want dat zijn juist soortvriendelijke beesten, die niets van menselijke, erotische inmenging moeten hebben. Die kennen hun plaats en waarderen hun sexuele grenzen. Bovendien leveren ze de mensheid verrukkelijke geitenkaas, die uiterst gezond is, omdat ze van een diversiteit aan planten en kruiden grazen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)