Inloggen
voeg je column toe

Columns

Pauw en Jinek

De kogel is eindelijk door de kerk. Eva en Jeroen gaan het samen doen. De late night show (waar is Piet Ris?) presenteren op NPO tijdens de verkiezingsperiode. Buiten de verkiezingsperiode hebben ze ieder hun eigen ding, maar tijdens de toch al hete dagen van de verkiezingsstrijd doen ze het samen, voor het oog van het ganse volk en vaderland.

Ze moeten bij de NPO gedacht hebben: laten we een try-out (Piet, waar ben je?) doen, laten we kijken hoe dat gaat, die twee samen op de buis. Twee professionals als het op interviews aankomt, maar ook twee enorme flirten qua persoonlijkheid. Zij flirt met zo ongeveer elke man die aan tafel schuift, hij idem dito met elke vrouw die binnen spreekafstand zit. Dus dat gaat wat worden. De feromonen zullen waarschijnlijk van het scherm afspatten! Ik beken schaamteloos dat ik mij daar enorm op verheug, en dat het me ook zal tegenvallen als het niet zo blijkt te zijn.

Na die brave Bram, die bij nader inzien niet zo braaf bleek te zijn, en de avontuurlijke Freek, je moet maar zin hebben in zijn slang - niet dubbelzinnig bedoeld - is het bovendien tijd dat Eva haar ware Adam dan wel Jacob dan wel Jeroen ontmoet. Het gaat een hete (verkiezings)strijd worden, tussen de politieke partijen, èn tussen de talkshow hosts (Piet!...). Ik wacht vol spanning wie als winnaar uit de (stem)bus gaat komen, in meerdere opzichten.

Als hetgeen ik denk en hoop waarheid wordt, ga ik een nieuw roddelblad op de markt brengen met de pakkende naam: 'Gabriëla Voorspelt'. Ik leg me toe op het doen van voorspellingen wie met wie wat gaat doen in de toekomst. Ik voorspel bij deze een oplage waar Linda jaloers op zal zijn. Waarvan akte!

Schrijver: Gabriëla Mommers, 26 augustus 2016


Geplaatst in de categorie: humor

4.0 met 7 stemmen 248Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Anneke Haasnoot
Datum:
22 september 2016
Met plezier gelezen en met dank voor je reactie op mijn columns!
Naam:
An Terlouw
Datum:
26 augustus 2016
Heel graag gelezen, al beken ik eerlijk dat beide presentatoren niet mijn keus zijn precies om de jouw beschreven redenen...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)