Inloggen
voeg je column toe

Columns

Kun je gezonder worden door het bloed van een jonger persoon te injecteren?

Kun je gezonder worden door het bloed van een jonger persoon te injecteren? Een biofarmaceutisch bedrijf in Amerika beweert van wel. Toch is de kans dat we ons massaal gaan injecteren met het bloed van tieners vrij klein.

Het klinkt misschien als het scenario van een horrorfilm, maar wetenschappers hebben er echt onderzoek naar gedaan. Op een congres in San Diego pakten Amerikaanse onderzoekers laatst groot uit met een onderzoek naar de verjongende kwaliteiten van tienerbloed.
Wij van Absurdisch Magazine willen hier meer van weten en vroegen enkele buitengewoon oude mensen naar hun mening over deze nieuwe verjonging methode:

Klaas van der Myra, (540) Speelgoed Tycoon uit Madrid (Sint voor zijn vrienden): “ik vind het een mooie doorbraak. Ik heb inmiddels een shot bloed van zes kinderen geïnjecteerd bij mezelf en voel mij intussen 500 jaar jonger. Ik moet er wel bij zeggen dat het bloed was van erg stoute kinderen die ik vorig jaar in mijn zak meenam, maar het is even niet anders. Misschien dat ik daarom zo raar doe tegenwoordig. Gister nog, liep ik een slagerij binnen en voor ik het wist had ik de slager een por gegeven met een zwaar stroomstootwapen dat ik, sinds al die demonstraties tegen mijn zwarte schandknapen, bij mij draag. Daarna ging ik achter de toonbank staan en vroeg aan de klanten wie er verse rookvlees wilde… Vreemd hè?”

Ook Piet Zwart (93), Zwarte Piet uit Madrid met als bijbaan schandknaapwerver en hoofd marketing&development voor Klaas van der Myra heeft zich geïnjecteerd met het verjongingsbloed: ’Ach, wij hebben jong bloed genoeg. En hoe jonger wij worden hoe langer wij kunnen genieten van blije kindertjes. Toch? Niet dan? Vroeger zeiden wij altijd: in elke kind een Sint, maar sinds die verjongingsinjecties is het in elke Sint een kind hahahahah.”

Tenslotte vroegen wij de mening van S. Claus (524) uit Noord-Pool, tegenwoordig domicilie houdend in Termunterzijl (beroep: kerstman): wij treffen hem thuis aan in geel vest met daaronder witte leggings.
“Ja, ook ik heb mij laten injecteren met verjongingsbloed. Van een jonge vrouw. Vandaar dat ik mij op en top vrouw voel. Ik heb ook voor het eerst van mijn leven andere kleren aangetrokken. Geen vrouw wil toch dezelfde kleren aan als vorig jaar?“

Wij van Absurdistisch Magazine kunnen alleen maar concluderen dat er nogal wat haken en ogen zitten aan deze baanbrekende verjongingskuur!
Waarvan akte!

Schrijver: T.U.I.G van der Riggel, 6 december 2016


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.6 met 10 stemmen 1.941Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)