Inloggen
voeg je column toe

Columns

Wachtverzachters: niet meer eindeloos wachten

Steeds meer bezorgdiensten gaan gebruik maken van GPS-tracking, zo ook Escort bureau “Hop, off the clothes”. Je kan voortaan precies zien waar de dames zijn en dat is super prettig. Niet meer twee uur in paniek wachten of het voortijdig klaarkomen omdat je de boel moet inhouden, je ziet nu precies waar ZIJ is.

Wij vroegen aan Madame Connie Vroegop-Krikke (62) directrice van Hop, off the clothes, te Termunterzijl, hoe haar ervaringen met de GPS-tracking waren.
Connie: ‘Kijk, onze beide aandachtspunten zijn altijd gericht op de cliënt. Zo heeft ons bureau het breedste assortiment aan klasse dames. Verder is 'service' niet alleen een marketingterm bij ons, maar staat service daadwerkelijk hoog in het vaandel bij ons. GPS-tracking is gewoon onderdeel van deze service’, aldus Connie Vroegop-Krikke.

Hans Pottenbreeker (45) bestelt al jaren elke zondag een dame bij het bureau en is heel tevreden met de GPS-tracking. Hans: ’ken ik zien waar dat wijf sich befind, weetjewel’. Dan weet je gewoon dat je nog effe tijd heb om te pisse of een crocketje te trekken hahaha. Ik weet dan ook wanneer ik de Chinees ken belle, want die laat ik ook altijd een porsie nazi besorge.
Nee sonder dolle. Vroeguh stond ik ure foor het raam te wachte op s’on wijf, weetje. Dan had ik al een week niet genaaid dus dan wil je er wel effe overheen, toch? En as ik weet dat het nog drie uur gaat dure, ken ik de kroeg nog effe inwippen. Of de Chinees eerder late komme. Ja, scheelt toch een hoop zo’n apparaat. Het is allemaal vooruitgang hè. Zelfs in de neukindustrie hahahah.’

Dit was T.U.I.G van der Riggel
vanuit Termunterzijl

voor Absurdistisch Magazine

Schrijver: T.U.I.G van der Riggel, 27 december 2016


Geplaatst in de categorie: hobby

3.4 met 9 stemmen 197Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
T.U.I.G van der Riggel
Datum:
28 december 2016
In een bejaardenhuis mag je alleen ademen, als je het geluk hebt dat de directie vind dat jij recht hebt op zuurstof, Joanan. Wat christelijke mensen vinden en denken boeit mij niet zo zeer.Te dogmatisch naar mijn smaak, maar dat is ook maar een mening.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
28 december 2016
De foto zet mij aan het denken; mogen mannen en vrouwen in het bejaardentehuis vrijuit aan bestelde, betaalde seks doen? Of verschilt dat per bejaardentehuis. Valt dat bij een christelijke signatuur bijvoorbeeld bij voorbaat al af, laat staan dat christelijke bejaarden daar al behoefte aan hebben of dat durven te doen. Ze zouden misschien wel willen, maar het mag niet van de dominee en de directeur, terwijl die...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)