Inloggen
voeg je column toe

Columns

Ratje Nieuwsmomentje werd geboren met een volle bos haar: Het was op de echo al te zien!!

Veel ratjes worden zo goed als kaal geboren en kunnen er maanden over doen voor ze eindelijk plukjes haar op hun hoofd krijgen. Ratje Nieuwsmomentje uit Termunterzijl is een uitzondering op die regel, zij is geboren met een wel heel volle bos haar op haar hoofd.

In Termunterzijl kunnen HENK en Hittepit Konijnenpuree bijna nergens meer met hun ratje op de rug gaan zitten, zonder aangestaard te worden. Het zes weken oude ratje heeft zulk prachtig lang haar dat iedereen naar het gezinnetje kijkt.

Op de echo te zien:
toen de twee nog in verwachting waren kregen ze de schrik van hun leven tijdens de echo. "Je kon duidelijk zien dat de rat een hoofd vol haar had", vertelt vader Henk aan Absurdistisch Magazine Edition IT. "En niet alleen haar hoofd, maar ook haar rug en voorhoofd waren bedekt met haar."
Gelukkig zagen ze tijdens de geboorte dat Ratje Nieuwsmomentje alleen haar op haar hoofd had. Henk vertelt dat hij zelf ook geboren is met een bos haar. "Ik leg wel eens foto’s naast elkaar om mensen te laten zien van wie ons ratje het heeft."

Toevallig kapster

Dat Nieuwsmomentje met zoveel haar geboren is, lijkt wel voorbestemd. "Het is inderdaad wel heel toevallig dat ons ratje Nieuwsmomentje met zoveel haar is geboren als omdat Hittepit zelf kapster is."
Als het zo doorgaat moet Hittepit toch maar eens in haar agenda kijken om het haar van ratje Nieuwsmomentje te knippen."

Dit was T.U.I.G. van der Riggel
Vanuit Termunterzijl
voor: Absurdistisch Magazine Edition IT

Schrijver: T.U.I.G van der Riggel, 15 februari 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 6 stemmen 67Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)