Inloggen
voeg je column toe

Columns

Poetin is gek

Welke veldheer stuurt nu alleen om zijn valse eergevoel te redden ongetrainde onschuldigen op oorlogspad? Die moet wel niet goed snik zijn. Het is pas schaak-mat wanneer de koning geen kant meer op kan en in de val is gelokt. Het respect voor Poetin bestaat alleen nog bij zijn angstige getrouwen, wat in stand wordt gehouden door intimidatie en doodsbedreiging. Zonder zijn agressieve, automatisch commando's opvolgende, inhumane legerzwijnen en politiehonden zou Poetin niet zo'n grote bek hebben. Ik schreef hier op Nederlands.nl al eens een verhaal over een 'speciale operatie' van de allerbeste commando's, die Poetin weten uit te schakelen. Fantasie kan werkelijkheid worden en reken maar dat er over deze optie wordt nagedacht, dat er plannen worden gesmeed. Die aanslagen op Hitler waren veel te laat, weten wij nu. Voordat die gekke Poetin nog meer ellende aanricht, moet hij gestopt worden.

Er zou een soort van Ian-orkaan over de slagvelden moeten gaan razen, een natuurlijk verbroederingssysteem, wat de bewustwording vergroot om de aanstichter(s) uit hun macht te ontzetten. Er is een nieuwe Russische Revolutie nodig. Die psychotische, dementerende, geesteszieke Poetin wil de Russen meetrekken in zijn psychische ondergang, spookbeelden en archaïsche hallucinaties. Hij ziet overal nazi's vliegen, behalve in zichzelf, de ware bron van zijn projecties. Hij dwingt andere mensen om voor hem te gaan sterven, wat pure krankzinnigheid is. Hij moet gedwongen worden opgenomen voor een psychische ontgiftingstherapie, maar hij is uiterst moeilijk te pakken, wat hij bewust zo heeft gecreëerd, wat alleen de meest gevaarlijke gekken kunnen uitdenken en verwezenlijken. Hij heeft de bestaande, communistische systemen gebruikt voor zijn persoonlijke wraakneming. Hij is in wezen boos op zijn eigen vergalde leven en dode zielenleven, wat hij op de hele wereld projecteert.

Hij is onbehandelbaar en een duidelijk gevaar voor de samenleving. Hij kan beter berouw gaan tonen, dan zijn valse ego nog meer spekken en totaal onschuldigen, die niets met zijn persoonlijke drama te maken hebben, de dood in te jagen. Wanneer je al zoveel doden op je geweten hebt, ook al heb je geen geweten, dan is de enige humane oplossing eerlijke zelfreflexie en zie dan maar eens al je aangerichte misère goed te praten. De God van zijn Russisch-orthodoxe kerk pruimt hem ook allang niet meer. Meer en meer voor het blok gezette vrienden haken af. Wanneer Poetin te ver heen is om zich door een psychiater te laten behandelen en wanneer hij niet te stoppen is door anderen, dan is zelfdoding voor hem de beste optie, voordat zijn zieke brein nog meer ellende op grote schaal bij andere mensen aanricht. Maar aangezien hij zichzelf liever dood vecht, lijkt een 'aanslag' op zijn dood en verderf zaaiende leven de beste oplossing. Hij moet levend gepakt worden, zodat het bewijs van zijn krankzinnigheid alsnog bewezen kan worden en ook omdat wij ons niet tot zijn moorddadige niveau willen verlagen.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
29 september 2022


Geplaatst in de categorie: psychologie

3.5 met 4 stemmen 116Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)