Inloggen

Alle inzendingen over Ajax

140 resultaten.

Sorteren op:

Transferperikelen

dagcolumn
3.0 met 6 stemmen 775
...Suárez 09-08: Droom Suárez valt in duigen 09-08: Suárez alsnog naar Ajax
Quirijn Metz14 augustus 2007Lees meer…

Als…

dagcolumn
3.2 met 11 stemmen 616
...uur: Als vandaag AZ met 2-3 gewonnen had tegen Excelsior (!), was AZ kampioen geweest! Als Huntelaar zijn kopballetje er op het allerlaatst in had zien vliegen, dan zou Ajax kampioen zijn geworden! Als AZ Henk Timmer niet had laten gaan, dan zou het een straatlengte hebben...

bewering
4.0 met 2 stemmen 63
... tegen PSV wint, Ajax de nieuwe kampioen van Nederland zal worden. Lettende op het spel van de huidige voorhoede van Ajax met name van het fantastische spel van Traoré zou ik het nog verdiend vinden ook.

bewering
3.0 met 5 stemmen 7.164
...van de reguliere speeltijd een paar reuzenkansen om zeep hielpen. Onder De Boer heeft Ajax niets in Europa te zoeken.

Ajax is om

dagcolumn
2.2 met 6 stemmen 703
...op de aanval om vrijuit voor de punten te gaan. Ajax kon deze eerste aanzet tot taakbewust spel niet doorzetten. Met de bekende gevolgen, het seizoen ging verloren en een trainer die toegaf zijn visie niet te kunnen overbrengen. -*- Verplichte kost nu deze match, voor alle...

Ajax - Tottenham Hutspur

bewering
5.0 met 1 stemmen 133
De kans dat Ajax vanavond gelijk speelt of wint van Tottenham Hutspur acht ik 80%. Liverpool - Ajax 1 juni in Madrid: niet verkeerd en leuker dan een totaal Engelse finale.

bewering
3.7 met 3 stemmen 53
Het wordt de hoogste tijd dat trainer Frank de Boer plaats maakt voor Jasper Cillessen in het doel van Ajax. Goed voor Ajax, goed voor Cillessen. En gun Vermeer een transfer naar een grote competitie elders in Europa.
Victor S.23 september 2013Lees meer…

bewering
3.0 met 6 stemmen 44
Het door Johan Cruijff meedogenloos ingevoerde (jeugd)beleid, dat heel wat koppen van trouwe Ajax-aanhangers heeft doen rollen, gaat wel degelijk successen opleveren. Voor de tegenstanders. Ajax - Vitesse 0-4.
Victor S.19 december 2014Lees meer…

bewering
4.0 met 7 stemmen 443
Ajax is geïnteresseerd in Bas Dost. Als Marko Pantelic na dit seizoen vertrekt, is de Heracles-spits een voorname kandidaat om hem op te volgen. Ajax doet er goed aan onafhankelijk van een eventueel vertrek van Pantelic Dost in te lijven omdat enige lengte in het elftal beslist geen kwaad kan.

Slappe lach

dagcolumn
4.4 met 7 stemmen 250
...Dat model levert voortdurend nieuwe spelers voor Ajax-één. Helaas slechts middenvelders en verdedigers die nu ook nog te traag blijken. Aanvallertjes blijken steeds sowieso te licht. Die mogen de provincie in. Sana De Sa Lukoki. Kortom ik kreeg de slappe lach bij lezing van die twee...

bewering
2.5 met 2 stemmen 212
Na de samenkomsten in het Wertheimpark en de vernedering in De Kuip zou 'Met het oog op morgen' de uitzending van vanavond met maar één schmierende Jordanese meezinger moeten openen: 'Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen'. Plechtig en droefgeestig.
Nemo27 januari 2019Lees meer…

Voetbalergernis

bewering
4.5 met 2 stemmen 124
... Jammer dat scheidsrechter Taylor het tweede doelpunt van Ajax afkeurde: hij floot niet naar de geest van de wedstrijd. Hopelijk gaat zondag de strijd om de Beker Vitesse - Ajax meer spektakel opleveren, omdat ik me niet kan voorstellen dat de Arnhemmers zich met een bekwame speler als...

bewering
4.0 met 2 stemmen 71
...uitpakt. Dit was een uiterst kostbare misser, die rechtvaardigt dat de vroegere topclub Ajax hem stante pede ontslaat.
Victor S.6 augustus 2015Lees meer…

bewering
4.4 met 5 stemmen 55
...is onder De Boer alleen maar minder geworden - hij toonde onvoldoende vertrouwen in zijn topscorer (die hij er nota bene uithaalde toen Ajax nog één doelpunt moest zien te maken) - gebrek aan pathos langs de lijn (zie Simeone!) - het structureel falen in Europees verband

bewering
2.2 met 4 stemmen 109
Wat Orakel Hans Wiegel voor de VVD betekend heeft, betekent Cruyff voor Ajax.
Victor S.20 november 2011Lees meer…

bewering
2.3 met 9 stemmen 58
De Pyrrusoverwinning die Cruyff in de rechtszaal behaalde brengt Ajax geen steek verder.
Victor S.10 februari 2012Lees meer…

bewering
2.2 met 17 stemmen 71
Het belooft voor de voetbalclub Ajax niets veel goed als het geregeerd gaat worden door het schorremorrie van Telegraaf, Voetbal International en opgezweepte hooligans.
Victor S.12 februari 2012Lees meer…

bewering
4.5 met 2 stemmen 148
Ajax blijft voorin een club duikelende voetzoekers die bij doel vreemd staan te schutteren.

bewering
3.7 met 3 stemmen 68
Het gezwatel van de radiocommentator bij het tv-verslag van Real Madrid - Ajax (3-0) was oeverloos.
L. Vink28 september 2011Lees meer…

Ontslag Adriaanse

verhaal
2.3 met 26 stemmen 1.416
...trainer van Nederland. De beleidsmakers van Ajax daarentegen zijn een stel gladde draaikonten, die hem alleen maar zagen als erfenis van oud-directeur Kales. Openlijke steun heeft Adriaanse nooit van hen ondervonden. Verschillende media hebben hier gretig op ingespeeld en hebben de publieke...
K.Vos2 december 2001Lees meer…

Ajax wordt kampioen!

dagcolumn
3.0 met 8 stemmen 1.415
...aan Ajacieden komende zondag. En dan gaan ze het niet meer rechtzetten. Wel jammer voor Ajax. Dat ze zo kampioen moeten worden.

bewering
4.0 met 7 stemmen 113
Martin Jol zal toch niet in de rust van Ajax - PSV gezegd hebben dat de Ajacieden in de tweede helft meer van zich af moesten bijten?
Victor S.22 november 2010Lees meer…

bewering
4.2 met 4 stemmen 68
Wat een sensatie dat Ajax in de tweede verlenging Schalke verschalkte! Met dank aan Viergever die ik graag een 8 geef voor zijn doorzettingsvermogen.

bewering
1.3 met 28 stemmen 72
Theo Janssen zou in een eendrachtig Vitesse onder John van der Brom veel meer tot zijn recht kunnen komen dan in een door de acties van het Cruyff-kamp verscheurd Ajax.
Victor S.15 februari 2012Lees meer…

bewering
4.7 met 3 stemmen 110
Door hun beroerde spel van de laatste maanden en hun relatief lage plaats op de ranglijst heeft de voormalige topper Ajax-Feyenoord veel van zijn glans verloren.
Victor S.15 februari 2009Lees meer…

bewering
2.0 met 4 stemmen 474
Het getuigt van verstandig beleid op langere termijn dat Ajax Martin Jol voor 3 jaar heeft aangesteld als hoofdtrainer van de Amsterdamse club.

bewering
2.5 met 6 stemmen 82
Zelden zal een voetbalclub kampioen van Nederland zijn geworden met zulk armoedig voetbal zoals Ajax dat gespeeld heeft in het seizoen 2011-2012.

Blinde tyfushond

hartenkreet
2.4 met 7 stemmen 456
...tot de helft. ‘Blinde tyfushond’: als het Ajax-bestuur een beetje karakter heeft, stellen ze Wesley de rest van het seizoen niet meer op. Slecht voor de resultaten? Welnee, wat als ze de wedstrijd wél met Wesley in de basis beginnen, verliezen ze ook. Gehoord, meneer Jaakke? Weg met die...
Meer laden...