Inloggen

Alle inzendingen over bewering

532 resultaten.
Sorteren op:

bewering
1,0 met 2 stemmen 124
Ik kan hier, zomaar, iets beweren waardoor u bewogen wordt zulks te waarderen met een 4. Wees gerust, die bewering laat ik achterwege.

bewering
3,3 met 3 stemmen 153
Er zijn mensen die beweren dat er alleen maar binnenkant is. Anderen beweren dat er alleen maar buitenkant is. Bewezen is dat binnenkant en buitenkant hetzelfde zijn.

bewering
2,8 met 4 stemmen 163
Het feit dat het vrijwel onmogelijk is iets te beweren dat niet al eerder door anderen in andere woorden is beweerd, mag geen reden zijn af te zien van het doen van beweringen.
Jacob24 mei. 2011Lees meer…

hartenkreet
4,6 met 9 stemmen 166
Schrijf maar beweer met mate. Te veel van iets is niet goed. Te veel eten daar word je dik van. Te veel alcohol drinken daar word je dronken van. Te veel beweringen.... wekken irritatie op.
Dyenne28 dec. 2013Lees meer…

bewering
5,0 met 3 stemmen 404
Ik schrijf deze bewering privé in het openbaar voor: Günter Schulz maar ik zég verder niks, dat is de tegenspraak die bij een bewering/aforisme thuis hoort... duidelijk?

bewering
1,3 met 13 stemmen 118
Als ik zie dat de beweringen een criterium hebben, dan ga ik wél een beetje nadenken vóórdat ik een bewering plaats. Dit vooral uit respect voor de redactie, die het naadje van de kous niet meer weet.....

bewering
4,1 met 14 stemmen 298
Ik beweer, dat ik ga doen wat ik in mijn laatste bewering voor ogen had, ik ga weer even mijn eigen droom achterna, gewoon weer even schilderen, een bloemengroet aan iedereen: dag.

bewering
3,5 met 20 stemmen 984
Een bewering is één van de vele vormen van creatieve en vrije meningsuiting. Speels gehanteerd zou dit kunnen impliceren, dat een ieder die iets spitsvondigs meent te kunnen etaleren het op dit tabblad gewoon kan doen… en wie weinig of niets te beweren heeft eveneens.

bewering
3,1 met 37 stemmen 474
In een bewering, citaat of aforisme, moet een inhoudelijk statement staan. Omdraaien van woorden of zinnen, of inzenden van open deuren, kan soms leuk zijn. Maar deze vallen meer in de categorie Flauwekul. En daar is rubriek Beweringen volgens mij niet voor bedoeld.

bewering
1,4 met 5 stemmen 108
...intentie van een belering in de hoop op een bekering. Doch voor de algehele menselijke vertering zou het beter zijn als de bewering de tering naar de nering zou zetten en de beweerder eerst bij de Beheerder te rade zou gaan.

bewering
5,0 met 4 stemmen 62
Berekend is dat Donald Trump meer dan 5 aantoonbaar onjuiste beweringen per dag doet. Hij zou een perfecte aanleveraar zijn van inzendingen voor een tabblad 'onjuiste beweringen'. Maar op nederlands.nl zou hij maar één inzending per dag per tabblad mogen insturen...

bewering
3,7 met 12 stemmen 174
Een al langere tijd heersende tendens op dit tabblad volgend, beweer ik naar eer en geweten dat, door welke bril men het ook moge bekijken, ook deze poging om te komen tot een bewering eveneens weinig inhoud heeft. Met méér behoeft men klaarblijkelijk al enige tijd geen genoegen meer te nemen.

bewering
4,3 met 24 stemmen 380
...ik heel lang niet meer gedaan heb. Omdat ik een bewering iets anders vind dan een mededeling of een zienswijze/belevenis van persoonlijke aard. Doch nu voel ik me verplicht om een geweldige schrijver en ook een geweldige vriend hier een laatste groet te moeten brengen. En ik beweer dus nu...

bewering
3,2 met 17 stemmen 405
...een max.inzendingen p.p (http/adres) per week/maand? even....over...

bewering
1,0 met 3 stemmen 179
Het is beter voor de vertering om twee beweringen van dezelfde belering in te sturen als één bezwering van dezelfde bezering.

bewering
3,4 met 7 stemmen 120
Soms denk ik "laat maar", en dan reageer ik ook niet.
Fred22 aug. 2010Lees meer…

bewering
2,8 met 13 stemmen 151
Een bewering moet kort en bondig zijn en inhoud hebben, ik weet niet of deze geplaatst wordt, maar vandaag zeg ik alleen maar: "O!".

bewering
3,6 met 5 stemmen 79
Ik stel voor tabblad beweringen te vervangen door tabblad reacties...
Fred 7 aug. 2013Lees meer…

bewering
3,2 met 11 stemmen 341
...humor, en van geestig, pissig of serieus commentaar worden voorzien, krijgen zo alsnog méér belangstelling, waardoor schrijvers van deze beweringen, waaronder ook ik, op dagen dat lentebriesjes boterbloemen strelen, rap denken, dat zij literair uitdagende pareltjes leveren.

bewering
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 171
...waarderings-sterretjes-uitdelers dat zich buitenproportioneel inspant om de bewering te devalueren..

bewering
3,2 met 12 stemmen 370
...volop ruimte krijgen in de wonderlijke rubriek Beweringen, dan is het onvermijdelijk, en juist gewenst, dat daarop reacties volgen van lezers en gebruikers, omdat negeren wellicht beter is, maar helaas wel doodse stilte oplevert in een rubriek, die mogelijk bedoeld was om voor enige levendigheid...

bewering
3,0 met 1 stemmen 1.081
Als ik hier niets beweer, dan verplicht ik mij tot niets.
Fred 2 feb. 2009Lees meer…

bewering
2,8 met 12 stemmen 194
...akelig, beroerd en misselijk van de huidige beweringen, ze geven geen stof tot nadenken om de eenvoudige reden dat ze retorisch worden gesteld, dat er geen originele inbreng aan te pas komt, dat iedereen het zó vréselijk met zich zelf eens is, zó vréselijk veel van zich zelf houdt. Ik zal...

bewering
3,8 met 5 stemmen 162
Deze bewering heeft niets met U persoonlijk te maken.
Jacob 8 nov. 2011Lees meer…

bewering
2,6 met 5 stemmen 1.220
Hier een zelfgemaakte voorstelling van mijn beweringen:
wiebe 2 jun. 2014Lees meer…

bewering
3,0 met 7 stemmen 143
Ik haat mensen die iets te beweren hebben.
Fred28 sep. 2014Lees meer…

bewering
2,0 met 2 stemmen 165
De oneliners van gisteren zijn de beweringen van vandaag.
Fred15 jan. 2009Lees meer…
Meer laden...