Inloggen
voeg je autobiografie toe

Autobiografieen

Huwelijksfeest van mijn grootouders

3.

Ik ben veertien jaar. Samen met mijn vier jaar jongere zusje Rosa en mijn ouders ben ik op een huwelijksfeest van mijn grootouders ergens in een zaaltje.
Er zijn veel mensen, er is een bandje, er wordt veel gedronken en gedanst. Mijn ouders zitten met andere (voor mij onbekende) mensen aan een tafeltje. Ze drinken, lachen en hebben zo te zien veel plezier.
Rosa en ik lopen een beetje rond. Wij zijn de enige kinderen in het gezelschap.
Plotseling ben ik me bewust van een man die op een bepaalde manier naar me kijkt. Ik ken hem niet. Als ik even oogcontact heb, komt hij naar me toe en vraagt of ik met hem wil dansen.
Dat wil ik eigenlijk niet, want ik vind hem een griezelig type. Hij blijft aandringen en ik probeer hem te ontlopen. Ik voel me heel ongemakkelijk met de situatie en zoek steun bij mijn moeder. Ik ga naast haar zitten, maar merk dat ze dat vervelend vindt. Een beetje kribbig vraagt ze wat er aan de hand is. Ik vertel van de man. Mijn moeder zegt dat ik me niet zo moet aanstellen, dat het oom die-en-die is en dat ik gewoon even met hem moet gaan dansen. “Vindt die man leuk”, voegt ze er aan toe.

Doe het dan toch maar. Hij trekt me stevig tegen zich aan en begint met zijn lichaam tegen mij aan te wrijven. Ik voel iets en schrik me dood. Hij lacht en zegt dat het zeker geen rolletje pepermunt is hahaha… Ik durf niets te zeggen en ook geen scène te maken.
Na het dansen wurm ik me los, ren weg en sluit me op op het toilet. De man komt me achterna en ik hoor hem aan Rosa vragen of zij weet waar ik ben. Ze zegt dat ze het niet weet. De rest van de avond hebben Rosa en ik ons uiterste best gedaan die man te ontlopen.

Mijn moeder heb ik niets hierover verteld. Ze zou het toch niet geloven en het waarschijnlijk alleen maar erg lastig hebben gevonden.

Schrijver: Lone Wills, 26 april 2015


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.4 met 7 stemmen 183Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
26 april 2015
Tja, van je familie moet je het maar hebben! Die meet zich privileges aan, waar varkens de spekneus voor ophalen. Seksuele intimidatie/seksueel misbruik van ooms komt dikwijls voor en is een raar incestueus gedrocht.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)