Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

STERKTE

Wat me nou toch weer overkomen is. Ik wilde een kaartje sturen aan een tante die ernstig ziek is en waarschijnlijk niet lang meer te leven heeft. Ik had nog een kaart liggen met daarop een foto van een mandje met bloemen en daarboven geschreven Sterkte.
Aan de binnenkant stond geschreven: We denken aan je.

Dit leek mij wel een geschikte kaart. Nadat ik ongeveer een kwartier had zitten denken wat ik er in zou schrijven, want daar heb ik altijd nogal moeite mee, zette ik er uiteindelijk maar in dat we hadden gehoord dat het niet goed met haar ging en dat we haar heel veel sterkte wensten. Afgezaagd, dat wel, maar ik wist niets beters.

Toen ik de kaart in de envelop wilde stoppen, keek ik nog eens goed naar de foto. Tot mijn verbijstering stond er in die foto met dunne, niet erg duidelijke, maar toch goed zichtbare rode letters geschreven: Van Harte Gefeliciteerd.

Ik heb die kaart natuurlijk niet verstuurd en maar gauw een andere gezocht. Maar ik vraag me nog steeds af hoe een ontwerper het in zijn hoofd haalt op een kaart tegelijk Sterkte en Van Harte Gefeliciteerd te zetten. Bij een geboorte zou het nog kunnen maar ik blijf het raar vinden.


Zie ook: http://outsider.web-log.nl/

Schrijver: Outsider, 30 juni 2008


Geplaatst in de categorie: overlijden

2.3 met 7 stemmen 619Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)