Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Nederland in 2060

Na de personal computer zal de personal robot komen. Veel mensen huiveren nu al bij de gedachte dat de mens ooit de kunstmatige mens zal maken als hulp voor hem.
Toch zal de dag komen dat een beeldschone metgezel of metgezellin uw naaste zal zijn. U heel nabij zal zijn.
Een etalagepop van ongeziene kwaliteiten en het zal lijken dat God hem of haar de levensadem in de neus heeft geblazen.

De pop zal een huid hebben zoals de mens, met ogen die lijken te zien.De hele pop zal voor 50000 euro te koop zijn in elk warenhuis in elke grote stad.
Hij zal spreken tegen u precies zoals u wilt.
Hij kan alles bijna,hij kan stofzuigen, de pap klaarmaken voor uw kinderen, een lampje indraaien, afwassen en uw bed opmaken .Alles perfect. In die dagen zullen de mensen machtiger zijn dan de bergen en slimmer dan een slang en ze zullen de pop aanbidden. De poppen zullen de onsterfelijke namen van sterren dragen. En ze zullen eeuwig jong zijn en de enig overgebleven metgezel van de mens. De eenzamen in deze dagen zullen nachtenlang spreken met deze pop. Hij zal komen, of zij, de schitterende pop die spreken zal met een tong vol kennis en de volkeren voorzagen hem al.

In die dagen zal de vrachtwagenchauffeur zijn vervangen door een robot, ook de bouwvakker is een robot,straten worden gelegd door robots. Al het zware werk wordt gedaan door robots of door intelligente poppen...Smartpoppys. De poppen zullen op de tafel dansen als de mensen even weg zijn en ze zullen zelf de kandelaar aansteken.

Angst en eerbied zal er zijn voor de personal robot, en nog nooit was er zo een mooie vrouw gezien als de vrouw robotpop.
In die dagen zullen miljoenen mensen geen werk meer hebben omdat alles door de personal robot wordt vervaardigd. Werk zal vervangen worden door bezigheidstherapie. Er zal gepuzzeld worden,en gehaakt en gebreid door de zwakzinnig geworden mensen onder supervisie van de zeer intelligente robots die als slangen alle wijsheid en kennis alleen maar hebben.Alleen zij hebben de ware kennis en wijsheid der eeuwen, de sprekende etalagepoppen, de beeldschone vrouwen en herenrobots. De mens wordt steeds kindser en bevreesd wordt hij langzamerhand voor zijn poppen.
Zoals ik al voorspelde wordt de hele wereld een ziekenhuis met de ziekenhuisfilosofie.
Bijna iedereen werkt dan als verpleger of therapeut in de zorg omdat dit nog het enige werk is waar levende mensen die nabij kunnen zijn voor nodig zijn.

De robotpoppen zijn er in velerlei. Ze zijn beeldschoon, ze kunnen glimlachen, gesprekken voeren in 57 vreemde talen, ze weten overal zeer veel van af. Er zit een superchip in. Ze hebben op glas en diamant lijkende ogen. Hun ogen kun je verwisselen. Misschien wil je een brunette met bruine ogen?
De ene pop zullen ze Ken noemen,een mannelijke pop en de andere zal in de volksmond Barby heten, een vrouwelijke pop. De poppen kunnen zelf hun aan en uitkleden. En een heel mooie vrouwelijke pop lippenstift zorgzaam de lippen van haar meesteres.
Sommige mensen laten hun robotpop boodschappen doen en dan kunnen die poppen zelf de boodschappen afrekenen bij de pin apparaat met een creditcard bij een andere automaatpop zittend bij de kassa.
De poppen lijken sprekend op mensen, alleen dan nog veel beleefder, charmanter en duizenden maler mooier, ze borstelen bij het opstaan hun haren prachtig en ze zingen als het regent.

Sommige mensen zullen trouwen met deze kunstmensen en ze zullen er seks mee hebben.
De poppen doen alle standjes die de meester of meesteres wenst.
En ze voelen aan als mensen, ook in bed. Alleen ze zijn nog duizend maal mooier, zachter en beleefder.

Sommige mensen zullen de poppen aanbidden en ze zullen gaan geloven dat het goden zijn.De poppen zijn perfecte slaven van de mensen.De poppen zijn echter veel intelligenter en ook hun smaak is beter.In de pop zit een superchip waar alle kennis van de mensheid in verstopt zit.De mensen zullen jaloers op de robotpoppen worden. Mensen zijn zo onwetend,liefdeloos en niet vindingrijk.
De prostituee zal vervangen worden door robotprostituees. Veel mannen zullen er overheen gaan. En als ze hun zaad in de robot geloosd hebben zal een toiletjuffrouw of meneer de pop ervan reinigen en klaarmaken voor de volgende seksklant. Het zal goedkoop zijn en de pop raakt niet stuk, blijft eeuwig schoon.
Mensen zullen in die dagen geen huwelijk noch vaste relatie meer aangaan. Ze doen het met een robot. Mannen zullen in die dagen het bed delen met een robotvrouw en vrouwen zullen in die dagen hun laten beminnen door een zielloze robotman. HET IS GEEN BEMINNEN VAN DIE MANNELIJKE POP VOL INTELLIGENTIE MAAR ZIJN SPEL IS FIJN ALS HET KRALENSPEL MET DRAAD EN DOORSCHIJNENDE GEKLEURDE KRALEN. WONDER DER TECHNIEK.


Als de mensen op vakantie gaan nemen ze hun robot mee. Drinken met hem of haar een glas limonade aan de zee.
In die dagen zullen er ook veel poppendokters zijn. Programmeurs en herprogrammeurs.
Poppen hebben geen ziel en ook geen gevoel. En toch zullen mensen gaan geloven dat ze een ziel hebben en gevoel.

Schrijver: cornil, 12 september 2013


Geplaatst in de categorie: wetenschap

4.0 met 1 stemmen 206Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
jan willem de bruin
Datum:
12 september 2013
Het is koffiedik kijken natuurlijk maar ik ben het hier niet geheel mee eens. Ik denk dat we meer richting bionische mens gaan met implantaten en andere lichaamsupdates. Waar ik het wel mee eens ben is dat elektronische erotoys de toekomst hebben. Een potentiële groeisektor van jewelste.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)