Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Geroepen door de Verrezen Meesters

(voor Elizabeth Clare Wulf Prophet (1939 - 2009))

Je bent geboren op 8 april 1939 in Red Bank. Je ouders waren Hans en Fridy Wulf. In 1942 werd je vader gevangen genomen, omdat hij voor een Duitse spion werd gezien. Na zijn vrijlating leerde hij jou om mensen te helpen, die vanwege nationaliteit, ras of religie werden vervolgd. Je vader was een zware alcoholist, die vaak begon te schelden. Je was ervan overtuigd dat alcohol voor een chemische disharmonie zorgt, waardoor demonen bezit nemen van de geest en de emoties.

In de derde klas van de lagere school deed je mee aan een kerstspel en toen jij je tekst moest spreken, kreeg je een black-out, wat je wel vaker overkwam. De diagnose was een kleine vorm van epilepsie, ook wel absences genoemd. Je kreeg medicatie, maar daar stopte je mee. Je moeder zei, dat ze in 1937 pillen had geslikt om haar zwangerschap van jou af te breken, wat gelukkig mislukte. Dit kan tot je latere black-outs hebben geleid. Je ontdekte, dat het gebruik van kinine-sulfaat kan leiden tot de beschadiging van de ontwikkeling van het zenuwstelsel en de hersenen.

Je had als kind mystieke ervaringen. Op je vierde kreeg je een visioen van jezelf, waarbij je speelde op het zand van de rivier de Nijl. Je moeder zei, dat je iets uit je vorige leven had gezien. Als kind voelde je Gods Licht rondom je en in je binnenoor hoorde je een oceaangolf en het watergekletter van de Niagara Falls. Tijdens het waterskiën had je contact met spirituele Lichtwezens, die vreugdevolle liefde uitstraalden. Je wilde meer van die in het wit geklede heiligen weten en je geloofde in de universaliteit van alle ware religies. Je vader was Luthers en je moeder was rooms-katholiek, maar ze deden er weinig mee, alleen tijdens de belangrijke feestdagen.

Je studeerde Frans in Zwitserland en tot maart 1959 studeerde je aan het Antioch College in Ohio. In 1959 was je ook secretaresse voor de Christian Science Church, waar je veel ervaring in kerkorganisatie vergaarde. In augustus 1961 studeerde je af aan de Boston University, in de politieke wetenschappen.

Je moeder verdiepte zich in de Theosofie en met name in de 'Ik Ben' Activiteit van Guy en Edna Ballard, waardoor je leerde over de Verrezen Meesters, karma en reïncarnatie. Ze hield zich ook bezig met Christian Science, wat jou het meeste heeft beïnvloed, o.a. dat onze geest is gemaakt naar het beeld van God, wat onze ware aard is. Je bleef tot je 22-ste bij Christian Science, totdat je Mark Lyle Prophet ontmoette, een New Age leraar en profeet. Hij was een boodschapper van de Verrezen Meesters en in 1958 stichtte hij in Washington DC The Summit Lighthouse. Met zijn eerste vrouw Phyllis kreeg hij vijf kinderen. Jij was voor Mark van je eerste man gescheiden. Mark was dik twintig jaar ouder. In 1961 zijn Mark en jij getrouwd en jullie kregen vijf kinderen; Erin, Moira, Tatiana, Sean en Seth.

Tijdens een visioen ontdekte je dat je ook een boodschapper was en de Verrezen Meester El Morya vertelde je, dat je in Washington DC kon worden opgeleid, wat door Mark gebeurde. In 1966 verhuisde je van Fairfax naar Colorado Springs. In 1970 richtte je samen met Mark de Montessori International School op en je ging naar India, waar je Indira Gandhi, de Dalai Lama en Moeder Teresa ontmoette.

Op 26 februari 1973 overleed Mark en werd jij de leidster. Vanaf 1975 heet je organisatie Church Universal and Triumphants. Mark werd de Verrezen Meester Lanello, vanwege zijn incarnaties als sir Lancelot en Henry W. Longfellow. Het hoofdkwartier van je kerk is vanaf 1981 nabij Gardiner, Montana, waarnaar je in 1986 verhuisde. In november 1998 bleek je Alzheimer te hebben en in 1999 trok je jezelf terug. Op 15 oktober 2009 overleed je in je huis in Bozeman. Je werd zeventig jaar.

Schrijver: Joanan Rutgers, 21 juli 2014


Geplaatst in de categorie: idool

1.0 met 2 stemmen 68Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)