Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Condooms

Het kan, wat mij betreft, nauwelijks nog mogelijk zijn dat er mensen zijn die het tegendeel beweren. In elk geval geloven. Mocht Hij zijn leven nog niet hebben gegeven dan is Hij in elk geval gereïncarneerd. Wedergeboren tot het tegenovergestelde van 'de Persoon' die Hij voorheen was. Zeer waarschijnlijk is Hij 'de weg kwijt'. Verloren in de verwarde en op drift geraakte mensheid. Ziet Hij verschil tussen goed en kwaad niet meer. Staat daarom toe dat IS niet meer te stoppen lijkt en dat in de toekomst ook niet meer zal zijn. Door die toekomst worden wij reeds omringd. Als het licht ooit definitief uitgaat, zal er nooit meer iets groeien. Laat staan bloeien. Het spreekt voor zich dat wij dat als gemeenschap ten allen tijde moeten voorkomen. In elk geval redden wat er nog te redden valt. Ons land is te klein (geworden) inmiddels, door een enorme toename van mensen die in hun geboorteland rechten zijn ontzegd en verplichtingen, vaak nodeloze, zijn opgedragen. Deze mensen, net als het gros van al die bootvluchtelingen, kunnen en mogen wij in principe niets kwalijk nemen, daar wij onder dezelfde omstandigheden waarschijnlijk exact hetzelfde zouden hebben geprobeerd te doen. Dit doet echter niets af aan het feit dat Wembley met 90.000 toeschouwers vol is en er dus geen hond meer bij kan. Op zeker moment zijn grenzen bereikt en kan er dus werkelijk niemand meer bij. VOL = VOL is een uitspraak die je in het geval van een stampvol Wembley kan bezigen. Ten opzichte van mensen die met gevaar voor eigen leven het kwaadaardig regime in hun thuisland ontvluchten, gaat deze vlieger echter niet op en is zo een uitspraak in elk geval ongepast. Tegelijkertijd ben ik ook niet naïef en moet er worden geschift. Daar niet elke vlucht legitiem is en daardoor niet elke vluchteling akkoord...!

Toch wil ik hierbij een lans breken voor Yezidi-vrouwen en -tienermeisjes; deze jonge vrouwen en meisjes zijn slachtoffer van perverse slavernij door duivels die streven naar een totalitair IS-regime. Zij hebben straffeloos seks, buiten hun huwelijk om, met deze totaal onschuldige vrouwen die deze kamelendrijvers, geen misverstand, er is niets mis met dit beroep! op een gruwelijke manier verkrachten om ze vervolgens slechts voor de prostitutie naar Saoedi-Arabië te verkopen. Deze vrouwen krijgen geen enkele vorm van traumaverwerking. IS-pedofilie is 'de normaalste zaak van de wereld'.

Schaamte daarentegen kleurt de getuigenissen van deze (jonge) vrouwen. Zij spreken met schroom over de standjes, seks met meerdere vrouwen en groepsverkrachtingen. Bijna niemand van de ontvoerde en ontsnapte vrouwen kwam uiteindelijk zwanger terug. Zij werden met vermoedelijk een anticonceptiemiddel geïnjecteerd. Bovendien, althans zeer waarschijnlijk, er zijn namelijk condooms gevonden, kennen buitenlandse IS-strijders het risico van het oplopen van hiv en andere soa's.

Mag je hier dan spreken van een geluk bij een ongeluk hoewel deze daad op zich een verschrikkelijke misdaad is? Naar mijn mening wel, hoewel deze opvatting weer niet strookt met het nastreven van een Groot Islamitisch Rijk.

De tijd is inmiddels aangebroken dat God in navolging van Zijn Zoon als de wiedeweerga opstaat om het tij op Onze Mooie Planeet te keren, zodat zowel onze kinderen als kleinkinderen tot in lengte van jaren dezelfde vrijheid kunnen genieten die wij mogen beleven...!Deze beschouwing heb ik naar aanleiding van YEZIDI-MEISJE VAN ZEVEN is voor IS al PRIMA SLAAF geschreven. Dit verhaal is opgetekend in het katern de Verdieping van dagblad Trouw van maandag 3 augustus 2015 en is door Judith Neurink gepolemiseerd.

Schrijver: Annejan Kuperus, 9 augustus 2015


Geplaatst in de categorie: wereld

4.5 met 2 stemmen 195Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
13 augustus 2015
@Annejan: Dat wij als mensheid zelf God zijn, dat is beslist waar. We zijn de druppels in de oceaan die universum heet. Alles wat in de oceaan gebeurt, gebeurt in de druppel en andersom. Vergiftig je jezelf of een andere druppel, dan vergiftig je de hele oceaan. Het universum bestaat op macro en op micro niveau. Macro buiten jezelf, micro binnenin jezelf. En die twee corresponderen. Zo binnen, zo buiten. Zo boven, zo beneden. De geesteswereld boven correspondeert met je aardse lijf en leven beneden. De zon, sterren en de maan, maar ook de vogels, bloemen en bomen buiten je, corresponderen met je innerlijke wereld, je innerlijke leven. We denken dat we afgescheiden zijn, maar dat is een illusie. We zijn allemaal Eén. We zijn allemaal God.

Een auteur die mooie boeken over dit onderwerp geschreven heeft, is Neale Donald Walsch. In zijn serie over 'Gesprekken met God', probeert hij duidelijk te maken dat we God zelf zijn. Een thema dat hij vervolgens uitwerkt in boeken met titels als 'Vriendschap met God', 'Eén met God', en 'Gelukkiger dan God'. Zijn uitgangspunt voor het lezen van zijn boeken is, en dat zegt hij ook tegen de lezer, dat je alles wat hij schrijft eigenlijk al weet, dat hij het opgeschreven heeft omdat jij als lezer dat wilde, en dat je het alleen leest om het je te herinneren, dat in feite jijzelf als lezer het boek geschreven hebt. Want we creëren/scheppen ons eigen leven, onze eigen ervaringen, ja, zelfs de boeken die we lezen, die door een ander geschreven lijken te zijn.

--- --- ---

@Joanan: De terroristen van IS kennen inderdaad 'Het Al' niet, met wie we allemaal Eén zijn. En als Poetin dan zo nodig zijn zelf verbeelde überyangkracht wil laten gelden in de wereld, dat hij dan inderdaad er maar wat goeds mee doet, om uit naam van de Moedergodin in ons allen, die voor het vrouwelijke in ons allen staat, de vrouwen en meisjes te redden die nu door IS kapot gemaakt worden. Vaak is het beter vuur (yang) met water (yin) te 'bestrijden' (in evenwicht te brengen). Maar soms werkt dat niet. Soms moet je inderdaad vuur met vuur bestrijden. En dan is misschien een Russisch übervuur nodig om het IS übervuur te stoppen.

Ook in de homeopathie wordt gebruik gemaakt van het principe om het gelijke met het gelijkende te bestrijden.
Zie: auke.frl/wat-is-homeopathie/

En zelfs de brandweer maakt soms gebruik van dit principe bij het bestrijden van letterlijk vuur:

"Een tegenvuur is een vuur dat opzettelijk wordt aangestoken bij het front van een bosbrand. Door dit tegenvuur wordt het brandbare materiaal weggebrand, en zo ontstaat er een strook die de opkomende brand afremt."

Bron: wibnet.nl/hoe-zit-dat/kun-je-vuur-met-vuur-bestrijden

Dit dient wel 'gecontroleerd' te gebeuren. Dus is het te hopen dat onze Russische überyangman mensen om zich heen heeft die dat kunnen bewerkstelligen. Voor het welzijn van de wereld. Voor de vrouw in ieder van ons. Gered door de man in ieder van ons.
Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
10 augustus 2015
Email:
ajkuperushotmail.com
Jij hebt, als vaak Gabriëla, volkomen gelijk; als afvallige, jij mag mij inmiddels atheïst noemen, weet, in elk geval geloof ik, dat er geen Hogere Macht bestaat en hoe je die bij eventuele existentie ook wilt noemen, verstand van zaken heeft het Individu geenszins. Als kind is mij verteld, hier hecht ik beslist enige waarde aan, dat wij als mensheid zelf God zijn. Wij zijn handen en voeten van die eventuele Hogere Macht; dat wij alles behalve capabel genoeg zijn, behoeft geen uitleg... . Dank voor jouw mooie, maar bovenal wijze reactie...!
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
9 augustus 2015
Oorlog en seksueel geweld gaan vaak hand in hand, omdat het uit de onderste chacra voortkomt, de onderbuik, de primitieve oerinstincten, het reptielenbrein. In dit geval zwaar vervuilde chacra's zonder enige binding met o.a. de hartchacra en de kruinchacra, verbinding tot het waarlijk spirituele. Vrouwen worden door deze tot roofdieren verworden ISS-ers als gebruiksvoorwerpen gezien en misbruikt. Ze kennen Allah niet, laat staan dat ze ook maar iets van de daarvoor vele eeuwen langer aanbeden Moedergodin begrijpen. Deze goddeloze satanisten zijn geen knip voor de neus waard. Hopelijk komt Rusland nu ook eens in het geweer tegen dat elke dag zwaar zondigende tuig.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
9 augustus 2015
De wijze waarop meisjes en vrouwen in de IS- cultuur als objecten worden gezien, waar een man het recht op zou hebben ermee te doen wat hij maar wil, is een misselijkmakende uiting van vrouwenhaat.

Deze inmiddels al ruim tweeduizend jaar bestaande misogynie bestrijden met een god die opnieuw opstaat, lijkt mij de oplossing niet, of hij moet een - gelijkwaardige - godin aan zijn zijde hebben.

'De wijsheid is een vrouw' - zie het gelijknamige boek van Mieke Mosmuller: "Niet alle vrouwen zijn wijs, maar de wijsheid is een vrouwelijke gestalte. Ze leeft als kwaliteit in mannen én vrouwen die haar zoeken."

Ik denk dat het tijd is dat de Moedergodin herrijst uit haar as, en vrouwen wereldwijd, gesteund door vrouwenliefhebbende mannen aan hun zijde, het tij definitief gaan keren.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)