Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Danielle Bradbery - Human

Danielle Simone Bradbery is geboren op 23 juli 1996 in League City, Texas. Haar ouders zijn Danny Keith Bradbery en Gloria Redden Martinez. Haar oudere zus heet Monica en haar jongere halfbroers heten Drake, Drew en Collin. Ze verhuisde naar Cypress, waar ze op de Cypress Ranch High School zat. Het is bijna niet te geloven wat zij allemaal met haar energieke stem kan. Vol ontzag luister ik naar haar. Haar covers zijn stuk voor stuk de mooiste uitvoeringen. Wat een power en een nu al gerijpte stem! Haar tweede album is gelukkig in aantocht.

Op 25 maart 2013 deed ze mee aan het vierde seizoen van de reality talentenjacht The Voice. Ze zong 'Mean' van Taylor Swift. Ze zong ook 'Jesus, Take the Wheel' van Carrie Underwood, waarmee ze verder ging. Verder zong ze 'Maybe It Was Memphis' van Pam Tillis, 'Wasted' van Carrie Underwood en 'Heads Carolina, Tails Carolina' van Jo Dee Messina. Bij de Top 8 zong ze 'Grandpa (Tell Me 'Bout the Good Ol' Days)' van The Judds. In de Top 6 zong ze 'Shake the Sugar Tree' van Pam Tillis en 'A Little Bit Stronger' van Sara Lynn Evans. Bij de Top 5 zong ze 'Please Remember Me' van Rodney Crowell en 'Who I Am' van Jessica Andrews. In de finale op 17 juni 2013 zong ze 'Timber, I'm Falling In Love' van Patty Loveless, 'Maybe It Was Memphis' van Pam Tillis en 'Born to Fly' van Sara Evans. Haar coach was de zanger Blake Shelton. Danielle won de finale van The Voice.

Op 18 juni 2013 tekende ze een platencontract bij Big Machine Records. Op 16 juli 2013 verscheen haar debuutsingle 'The Heart of Dixie'. Op 25 november 2013 verscheen haar debuutalbum 'Danielle Bradbery' met country-songs. Met o.a. 'The Heart of Dixie', 'Young in America', 'Wild Boy', 'I Will Never Forget You', 'Endless Summer', 'Talk About Love', 'Dance Hall', 'Yellin' From the Rooftop' en 'My Day'. Op 14 september 2013 trad ze op tijdens de WGTY Great Country Radio stage at the York Fair. Ze zong de nummers 'Young in America', 'Dance Hall', 'Never Like This' en 'Daughter of a Working Man'. Op 12 november 2013 maakte ze haar Grand Ole Opry debuut in het historische Ryman Auditorium in Nashville. Ze ondersteunde Brad Paisley in zijn Beat This Summer Tour. Ze zong het volkslied bij de 2013 Formule 1 USA Grand Prix.

Haar lied 'My Day' werd gebruikt bij de Olympische Winterspelen 2014 in Sotsji. In 2014 ondersteunde ze Hunter Hayes in zijn We're Not Invisible Tour en Scotty McCreery in zijn See You Tonight Tour. In 2015 ondersteunde ze Miranda Lambert bij haar Platinum Tour en Thomas Rhett & Brett Eldredge bij hun Suits & Boots Tour. In 2015 schreef ze nieuwe nummers voor haar tweede album. Op 28 augustus 2015 verscheen haar single 'Friend Zone', geproduceerd door Dann Huff. Danielle is beïnvloed door Carrie Underwood, Taylor Swift, Miranda Lambert en Martina McBride. Op 12 oktober 2013 zong ze 'Somewhere Over the Rainbow' tijdens de achtste, jaarlijkse traditie van het Hope Gala van MDA Augie's Quest, met als doel het vinden van een remedie voor ALS. Ze zong ook bij het Girls & Guitars benefietconcert voor de Ryan Seacrest Stichting. Samen met vele, andere wereldsterren komt ze op voor een stichting, die de honger in Amerika wil stoppen.

Schrijver: Joanan Rutgers, 11 april 2016


Geplaatst in de categorie: muziek

3.2 met 4 stemmen 55Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)