Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Melania Trump, de vrouw van...

Melania Trump is geboren als Melanija Knavs op 26 april 1970 in Sevnica, Slovenië, destijds onderdeel van Joegoslavië. Ze is een voormalig model en een sieraden- en horlogesontwerpster. Haar vader Viktor Knavs beheert auto- en motorfietsenwinkels. Hij is geboren in de stad Radece. Hij is lid van de Sloveense Communistische Partij. Haar moeder Amalija Ulcnik was een mode-ontwerpster voor de kinderkledingfabrikant Jutranjka in Sevnica en ze komt uit het dorp Raka, nabij Sevnica. Haar oudere zus heet Ines en ze heeft een oudere halfbroer. Melania groeide op in een bescheiden appartement in een betonnen bouwblok in Sevnica, in de regio Lower Sava Valley. Als tiener verhuisde ze naar een huis met twee verdiepingen nabij Sevnica. Ze woonde ook in een hoog gelegen appartement in Ljubljana.

Op haar zestiende begon Melania haar carrière als model en op haar zeventiende poseerde ze voor de Sloveense modefotograaf Stane Jerko. Op haar achttiende tekende ze een contract bij een modellenbureau in Milaan. Ze spreekt vloeiend Sloveens, Servisch, Oostenrijks-Duits, Frans en Engels. Ze studeerde architectuur aan de universiteit van Ljubljana in Slovenië en ze studeerde vormgeving aan de Highschool of Design. Daarna werkte ze als model voor grote modehuizen in Milaan en Parijs. In 1996 verhuisde ze naar New York City. Haar contract en visa voor Amerika werd geregeld door de Italiaanse zakenman/ambassadeur Paolo Zampolli (1970, Milaan). Ze werkte o.a. met de fotografen Helmut Newton, Patrick Demarchelier en Mario Testino.

Melania verscheen op de covers van de Bulgaarse Harper's bazaar, Ocean Drive, In Style Weddings, Avenue, Allure, de Italiaanse Vanity Fair, Vogue, Self, Glamour, GQ, Elle en FHM. In 2000 was ze een bikini-model in Sports Illustrated Swimsuit Issue. Ze werkte ook voor het modellenbureau Trump Model Management, wat in 1999 door de miljardair Donald Trump is opgericht. In 2000 verscheen ze met Trump in de campagne voor de Partij van de Hervorming.

Op 22 januari trouwde Melania met Donald John Trump, die 24 jaar ouder is. Tegen een radiopresentator zei ze dat Donald goed is voor 'ongelofelijke seks'. De bewoners van Sevnica zeggen dat Donald op haar vader lijkt, eveneens een onstuimige, nadrukkelijk aanwezige en vastberaden zakenman. Ze trouwden in de Episcopale Kerk Bethesda-by-the-Sea in Palm Beach. De receptie was op Donald's enorme landgoed Mar-a-Lago in Palm Beach. Het heeft o.a. 126 kamers, 58 slaapkamers, 33 badkamers, 12 open haarden, 3 schuilkelders en een balzaal van 1900 vierkante meter.

Hillary en Bill Clinton waren ook op het trouwfeest. Net als o.a. de schrijfster Katie Couric, de tv-journalist Matt Lauer, Rudy Giuliani, het Duitse model Heidi Klum, de tv-journaliste Barbara Walters, de actrice Kelly Ripa, de tv-producent Simon Cowell, de media persoonlijkheid Regis Philbin en baron Conrad Black, een ex-krantenuitgever, die wegens fraude een dikke drie jaar in de gevangenis heeft gezeten.
Melania droeg een jurk van 200.000 dollar, gemaakt door John Galliano. Op 2 maart 2006 werd hun zoon Barron William Trump geboren. Volgens Barbara Walters is Melania erg slim. Ze steunt haar man zoveel ze kan. Er staan softe naaktfoto's van haar op internet, die door tegenkandidaten van Trump belachelijk worden gemaakt met een tekst als 'Zie hier, de nieuwe first lady!'. Nou én!
Donald heeft zo'n 4,1 miljard dollar. Daar profiteert Melania lekker flink van mee. Donald's ex-vrouwen Ivana en Marla hebben daar al een groot deel vanaf gesnoept.

Schrijver: Joanan Rutgers, 9 mei 2016


Geplaatst in de categorie: vrouwen

5.0 met 1 stemmen 449Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)