Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Noord-Korea is een kokende heksenketel

De huidige dictator van Noord-Korea is de volgevreten, imbeciele, kleuterachtige, volstrekt asociale, fucking verwende, machtswellustige, op destructie kickende, bikkelharde, zwaargestoorde, onberekenbare, pas 33-jarige Kim Jong-un, die op 8 januari 1983 in Pyongyang is geboren. Zijn vader was de vuile dictator Kim Jong-Il, die op 17 december 2011 nabij Pyongyang overleed. De oudste broer van Kim Jong-in was Kim Jong-nam, die op 14 februari 2017 op het vliegveld van Kuala Lumpur door het zenuwgas VX is vermoord. Zijn oudste zoon Kim Han-sol uitte in 2012 via de Finse televisie kritiek op zijn opa Kim Jong-Il.

De oudere broer van brombeer Kim Jong-un is Kim Jong-chul (25 september 1981), die volgens papa King Jong-Il te verwijfd was om zijn strenge regime over te nemen. Kim Jong-un studeerde aan de International School of Berne, waar hij Duits, Engels en Frans leerde. Hij had de schuilnaam Chol-pak en hij leerde skiën. Zijn opa Kim Il-sung heeft in feite de Noord-Koreaanse dictatuur gesticht en hij leed aan een narcistische persoonlijkheidsstoornis, want hij schiep zijn eigen persoonsverheerlijking en de bevolking trapte erin en vergoddelijkte hem, net als Kim Jong-un.

Weke individuen zijn altijd een makkelijke prooi voor krachtdadige dictators. De moeder van Kim Jong-un was Ko Jong-hee, geboren op 16 juni 1953 in Okuno-ko, Osaka, Japan. Zij overleed op 24 mei 2004 in Parijs. Ze werd 51 jaar. Kim Jong-un was getrouwd met de voormalige popzangeres Hyon Song-wol en zij kregen samen dochter Ju-ae. In de zomer van 2013 werd Hyon Song-wol samen met andere leden van haar muziekgroep Pochonbo Electronisch Ensemble vermoord, omdat ze de anti-pornowetgeving hadden overtreden, wat een grove leugen was.

Noord-Korea bevat zo'n 25 miljoen mensen, terwijl ze het Zuid-Koreaanse Seoel met zo'n 10 miljoen mensen via een nucleaire aanval gigantisch kunnen treffen, wat natuurlijk een absurde en walgelijke situatie is, maar dat is die nare Kim Jong-un dan ook. De vleermuiscreep Bashar al-Assad heult opeens samen met de geesteszieke Kim Jong-un, omdat de Amerikaanse, rechtvaardige aanpak hem niet goed uitkomt. Hij liegt maar door, zelfs tegen zijn toch behoorlijk intelligente vrouw Asma Akhras en zijn kinderen Zein, Karim en Hafez.

De boevenbende Noord-Korea dreigt met een nucleaire aanval op Amerika, wat hoogst absurd en hoogmoedswaanzinnig is. Wat denkt dat Calimero-land vol afgestompte kannibalen. Ik sta volkomen achter Donald Trump, die de moed heeft om die vuile, destructieve, walgelijke peuter/snotneus Kim Jong-un in de pan te hakken, omdat die psychopathische crimineel van plan is om met kernwapens om zich heen te slaan. Hij wil alsmaar meer uitdijen qua wapenarsenaal, over de slaafse ruggen van zijn zwaar geïndoctrineerde, gegijzelde bevolking heen. Het enorme gevaar van deze op uitbarsten staande, vulkanische dictatuur kunnen we gewoonweg niet meer tolereren. Iedereen weet dat die nare pias zwaar geestesziek is en dat hij direct verplicht voorgoed moet worden opgenomen in een gesloten inrichting.

En zijn volgzame, gewetenloze, keiharde, inhumane, goddeloze robotten/klonen met hem. Zowel Kim Jong-un als Bashar al-Assad dienen het veld te ruimen en op te zouten. En ja, die Recep Erdogan natuurlijk ook. Zulke Hitler-achtige misdadigers dulden we absoluut niet meer. Een walgelijk gegeven dat ze nog groeikracht kregen van debiele, extreem geïndoctrineerde soortgenoten. We gaan ze met wortel en al uitrukken. Hun demonische slagkracht uitschakelen. Toch zal dat nog niet meevallen, want er zijn maar liefst 1,2 miljoen Noord-Koreaanse militairen in de omloop en het sekte-achtige land bezit grote voorraden sarin en mosterdgas. Kim Jong-un's grootste hobby is oorlogje-spelen en meer kernwapens is een prestigeslag voor hem.

Vandaag is de geboortedag van Kim Il-sung, wat een nationale feestdag in Noord-Korea is. Tja, je kunt iedere rat wel met koningskleren versieren. Hoogstwaarschijnlijk gaat Noord-Korea vandaag weer een kernproef in Punggye-ri doen en dat is precies tegen het zere been van Donald Trump, die dat niet over zijn kant zal laten gaan. Zijn vliegdekschip bevat zwaar nucleair materiaal en wellicht gaat hij dan de hoofdstad bombarderen, maar dat blijft vooreerst speculeren. Ondertussen zijn de Chinese en Russische strijdkrachten opgerukt naar de Noord-Koreaanse grenzen. Als de boel daar ontspoord, dan wordt het een waar Armageddon. Het spant erom en ik houd mijn hart vast. Misschien een rare vraag tussendoor, maar ís zo'n kernproef niet heel erg schadelijk voor het milieu en het broeikaseffect?...

Schrijver: Joanan Rutgers, 15 april 2017


Geplaatst in de categorie: oorlog

5.0 met 2 stemmen 254Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
26 april 2017
Leuke woordspeling, Ton, maar niet waar, want hij waggelt als een 80-jarige Parkinson-patiënt met extreme obesitas en zijn nazistische kapsel is net zo oud als de Kaïn en Abel vete en doodslag. Zijn vijandsbeelden zijn weerzinwekkend en hoogst demonisch. In zijn beperkte denkvermogen ziet hij iedere anders-denkende als een vijandig sujet, die moet worden uitgeschakeld. Zelfs zijn eigen volk wordt daar de dupe van en zit in nazi-achtige concentratiekampen. Trump is ook geen lieverdje, maar hij wil wel de wereld zuiveren van vleesgeworden demonen als Kim. Van beide kwaden kies ik toch voor de logica van Trump, al vrees ik wel voor de moord op talloze, onschuldige, Noord-Koreaanse mensen. Maar die zouden anders wellicht ook door Kim vermoord worden. Kim is een oud vehikel, wat de pan in gehakt moet worden. Dát lijkt me wel duidelijk.
Naam:
Ton Hettema
Datum:
22 april 2017
Kim blijft helaas eeuwig Jong

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)