Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Een schizofrene psychopaat en een massamoordenaar

(voor Heinrich Himmler (1900 - 1945))

Je bent op 7 oktober 1900 geboren in München. Jouw vader Joseph Gebhard Himmler (1865 - 1936) was een streng-roomse directeur van een gymnasium in Landshut en München. Jouw vader was de huisleraar van de Beierse prins Hendrik van Beieren (1884 - 1916) geweest, die later jouw peetvader was. Hendrik overleed door een scherpschutter in Roemenië.
Je bent waarschijnlijk naar prins Heinrich vernoemd. Je bent zeer streng opgevoed, met de nadruk op katholicisme en nationalisme. Je leed aan bijziendheid en maagkrampen, wat jouw carrière belemmerde, maar je wist daar toch een flinke draai aan te geven.

De Finse masseur en jouw lijfarts Felix Kersten behandelde jou met succes en hij redde via jou de levens van vele Nederlanders en mensen uit andere landen uit de concentratiekampen. Felix was ook betrokken bij de redding van 3500 Joodse mensen door het Zweedse Rode Kruis.
Tijdens jouw studie was je lid van een nationalistische studentenvereniging, waar ook met zwaarden geduelleerd werd, wat leidde tot een verbanning uit de Roomse Kerk. Je geloofde daarna al snel in occultisme, spiritisme en neopaganisme, zoals de Wicca-religie, Asatrú en neodruïdisme: een gevaar voor iemand met jouw psychopatische en moorddadige gedachtegang.

Van 1918 tot 1922 studeerde je landbouwkunde aan de Technische Hogeschool in München. Je was daar een grote zonderling en was weinig populair. Tot juni 1923 was je enkele maanden werkloos. In juli 1923 kwam je in contact met de NSDAP en na een speech van Adolf Hitler werd je meteen lid. In 1928 trouwde je met Margarethe Boden. Op 8 augustus 1929 werd jullie dochter Gudrun Margarete Elfriede Emma Anna Burwitz Himmler geboren, de Nazi-prinses, die nog steeds in München leeft en die jou nog steeds verheerlijkt. Ze is getrouwd met de journalist/schrijver Wulf Dieter Burwitz, een neo-nazi. Ze kregen twee kinderen en Gudrun is medewerkster van Stille Hilfe, een organisatie, die ex-SS-ers helpt, net als de HIAG, in 1951 opgericht door Helene Elisabeth Princess von Isenburg.

Door Stille Hilfe en de HIAG konden SS-Obersturmbannführer Adolf Eichman, Sturmbannführer Johann von Leers, SS-commandant Walter Rauff, SS-officier/kampbeul Josef Mengele en de SS-er van de Lyon Gestapo Klaus Barbie naar Argentinië vluchten. De SS Hauptscharführer Martin Sommer werd ook door Stille Hilfe geholpen.

In 1939 verliet je jouw vrouw, jullie dochter Gudrun en jullie adoptiezoon Gerhard von der Ahé (1928 - 2010). Daarna leefde je jarenlang samen met jouw maîtresse Hedwig Potthast. Met Hedwig kreeg je een zoon en een dochter. In het diepste geheim liet je een groot landhuis voor hen bouwen nabij Berchtesgaden. Jij was vooral geïnspireerd door de generaal/geopoliticus Karl Ernst Haushofer, wiens ideeën over Lebensraum grote invloed op Adolf Hitler en de nazi-ideologie hebben gehad. Karl en zijn vrouw Martha pleegden op 10 maart 1946 in Pähl zelfdoding.

Je was vooral een aanhanger van de theorie van de Welteislehre, zoals ontwikkeld door Hanns Hörbiger. Je koesterde een ideaalbeeld van de Ariër, wat je in de SS-ers verwezenlijkt wilde zien, verbonden met zogenaamde 'raszuiverheid' en het verwijderen van zogenaamde 'onzuivere mensen', zoals homoseksuelen in jouw waandenkbeelden.

Op 29 april 1945 nam Hitler al jouw titels af, omdat je vredesonderhandelingen met de vijanden startte. Hitler noemde dat 'Het schandelijkste verraad uit de hele geschiedenis!'.

Op 23 mei 1945 heb je zelfdoding gepleegd door een cyanidecapsule in te slikken. Je werd 44 jaar en jouw stoffelijk overschot werd op de Lüneburger Heide in Nedersaksen in een naamloos graf gelegd.

Schrijver: Joanan Rutgers, 25 maart 2018


Geplaatst in de categorie: psychologie

4.3 met 3 stemmen 157Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Dirk Vleugels
Datum:
28 maart 2018
Mooi beschreven. Himmler was een monster. In het jaar 1943 heeft mijn tante, die lid was van de Weerstand, een SS-er vermoord met een nekschot, in haar bed, want zij heeft hem verleid om met haar te neuken. Zij heeft niet met hem geneukt. Toen hij naakt in haar bed lag heeft zij hem vermoord als wraak omdat haar vriendin doodgefolterd was door de SS.
Later is zij ontsnapt naar Engeland, waar zij piloot werd om de vliegtuigen van de fabriek naar de militaire vliegvelden te vliegen, en dan namen de mannen het over, want enkel mannen mochten gevechtspiloten zijn.
Mijn Tante was geen jodin. Zij was een 21-jarig meisje uit Antwerpen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)