Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Een Keltische sjamane en Liefdesgodin

(voor Elisa Namasté)

Je bent geboren als Elisa Anni Lisette Nielsen in 1990 in Holstebro in Denemarken. Holstebro is vernoemd naar de zin 'holdested ved broen' (houd de plek bij de brug) en in de middeleeuwen was het een belangrijk handelscentrum voor vooral paarden en ander vee. Holstebro ligt in Midden-Jutland en bestaat sinds 1274. Je ontdekte dat je speciale gaven hebt. Je bent een medium, helderziend, heldervoelend en intuïtief genezend. In augustus 2015 voelde je, dat je naar Nederland moest gaan. Op 10 september 2015 lanceerde je jouw eerste video, gemaakt door Johan Herder van 'Earth Matters'. Daarna gaf je vele lezingen en privé-sessies in Nederland, Denemarken, België en Frankrijk.

Jouw hoofddoel is om mensen opnieuw in contact met hun eigen hart te maken. Eerlijkheid en eerlijk voorwaarts gaande. Al jouw informatie komt van de Bron. Jij ontvangt energieën in kleuren en vibraties, wat je vervolgens in heldere woorden verklaart. Jouw liefde is onvoorwaardelijk. Je bent direct en goudeerlijk. Je spreekt openlijk over jouw eigen levensproces. Je weet hardnekkige sceptici te doen smelten. Je bent ook sterk verbonden met de leilijnen, energiecentra, piramiden, tempels, heilige steden en plekken als Stonehenge. In 2016 ging je naar de piramiden in Visoko en Gizeh om daar spiritueel werk te verrichten. In 2017 reisde je naar Rennes-le-Chateaux.

Je zegt: 'Luister naar de waarheid in jouw hart!'. Je leidt de School of Universal Consiousness. Je werkt met vragen als; Wat is onvoorwaardelijke liefde? Wat gebeurt er als we dit ontmoeten? Hoe zenden we het uit en hoe laten we het binnen?. Je doet aan energieverbindende meditaties en diep innerlijk genezende groepssessies. Je geeft ook privé-sessies, waarbij je jezelf verbindt met de energie van een ander en jij oerwijze antwoorden geeft. Je kunt jezelf met iedere levensvorm of gebeurtenis in het universum verbinden, waarbij je informatie en antwoorden kunt geven. Je geeft onvoorwaardelijke liefde aan alles en iedereen. Je kunt de mensen op hun hartniveau raken en hun leren hoe je uit het hart kunt leven.

Je bent nu 28 jaar en je bent een oude ziel. Je wilt de anderen weer in contact brengen met hun ware essentie van liefde. Je zegt: 'Steeds vaker zijn er (hoog)gevoelige mensen, die vastlopen in de huidige maatschappij. Het aantal prikkels en de maatschappelijke druk groeit en het gevolg is dat deze gevoelige mensen vastlopen of zelfs ziek worden. Zonde! Want je hebt niet voor niets de gave van jouw (hoog)gevoeligheid gekregen. Wist je namelijk dat dit een kwaliteit is, waarmee je jezelf en jouw omgeving kunt helpen?'. Tijdens de schooltijd breng jij jouw leerlingen in contact met hun hartsenergieën om te achterhalen wat hun energetische kwaliteiten zijn en hoe ze deze kwaliteiten kunnen inzetten. Ze gaan oude patronen en angsten doorbreken, werken met hartsenergie en ontdekken wat hun persoonlijke missie in het leven is.

Jij voelt puur vanuit jouw hart en je voelt precies aan wat elk individu nodig heeft op dit moment. Genezing van onszelf, door het 'pijnlichaam' van ons ego los te laten en ons zelf te herscheppen door naar ons hart te luisteren. Wat weerhoudt je ervan om jezelf te zijn? Wat weerhoudt je ervan om jouw levensvisie te vervullen? Loop door de deur van angst heen, het onbekende tegemoet. Laat zien hoe je van twijfel naar vertrouwen kunt lopen. Geloof in jezelf, je ware zelf en wat je hier op aarde doet. Breng jouw emoties schreeuwend of zingend tot expressie. Spring, dans of sla om de emotionele lading van oude angsten en trauma's los te laten. De overtuigingen van de matrix (het geijkte model) doorbreken: hoe moet je volgen waar je echt mee resoneert, in plaats van wat jouw aangeleerde denken gelooft, waarmee het resoneert?

Je behandelt ook het nodige contact met behulpzame engelen, die genezing bieden, en de eenwording met de elementen. Na het overlijden van een vriend deed je een cursus 'Healing with angels' en daarna ging het snel op het spirituele pad bergopwaarts. Je bent een spirituele genezeres en een intuïtief spreekster. Je leest geen boeken en je kijkt geen televisie. Je zegt: 'Niets wetend en alles wetend ligt heel dicht bij elkaar. Wanneer er een vraag is, wordt het antwoord in mijzelf getoond. Ik zie het en ik voel het.'. Je bent zoiets als het orakel van Holstebro. Je wilt de mensen laten weten, dat ze vrij zijn, dat we het lijden achter ons mogen laten en gelukkig zijn. Grotendeels zoals Osho. We mogen weer onze essentie voelen.

We komen allemaal uit dezelfde Lichtbron. In deze hoge lichtfrequentie wordt via energie-overdracht gecommuniceerd. Deze energie-overdracht kan gaan via helder zien, helder horen, helder voelen of helder ruiken. Vaak herkennen we de signalen van deze energie-overdrachten niet. Persoonlijk noem ik dat Hemelse Licht het Christuslicht, wat uit het Christusbewustzijn te voorschijn komt. Op jouw linkerbovenarm staat het devote gelaat van Christus Jezus, wat ik erg bijzonder en schoon vind. Op jouw rechterbovenarm staat volgens mij het gelaat van Maria Magdalena of Moeder Maria. Links staat voor 'ontvangen' en rechts staat voor 'geven'. Midden op jouw borst staat een cirkel in ik meen een achtster, mijn magische lievelingsster. In de cirkel staat een driehoek, die het gevende Licht van God verbeeldt. Wat ontbreekt is de andersom gekeerde driehoek, die ons gevende Licht aan God verbeeldt. Zoals de Joodse zesster compleet is.

Je zegt: 'Blijf niet zoeken in de externe wereld, maar vind het Licht in jezelf. Daar is waar we elkaar ontmoeten. De liefde in jou is de liefde in mij. Gebruik je hart om te navigeren in deze wereld. Jij weet exact wat goed voor je is en wat jouw pad is. Op dat pad komen we onze angsten tegen, het is de bedoeling dat we daar doorheen gaan. Daar ligt de sleutel naar onszelf. Doe wat juist voelt in jouw hart.'. Ik ben blij dat jij mijn Facebookvriendin bent, want ik voel me sterk verwant met jouw ziel. Misschien dat ik mijn virtuele hugs nog eens durf om te zetten in realistische hugs. Dat zou mooi zijn. Verder luister ik graag naar de lezingen van jou, die op U-Tube staan.

Een half uur met jou skypen of telefoneren kost 60 euro. Tja, jij moet natuurlijk ook rond zien te komen en dat is overigens een schijntje in dit geval.

Schrijver: Joanan Rutgers, 11 april 2018


Geplaatst in de categorie: idool

2.0 met 1 stemmen 453Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)