Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Strijdbijl

CO2-neutraal: synoniem van CO2-neutraal is klimaatneutraal. Term die aangeeft dat een proces niet aan klimaatverandering bijdraagt.

Trias Energetica

Trias Energetica is een driestappenplan, bedoeld voor zowel bedrijven, huishoudens als overheden om stap-voor-stap klimaatneutraal te worden.


Stap I: (nl.wikipedia.org/wiki/klimaatneutraal) Het voorkomen van uitstoot door zaken te laten en energie besparen.


Stap II: inzetten van duurzame energie

Stap III: compensatie door het aanplanten van bomen


Citaat: leugens vloeien voort uit de wens iets te bemachtigen
Uit: Erger dan de leugen is het apparaat dat leugens genereert; een artikel uit 360 - Het beste uit de internationale pers nr.
175

Het zogenaamde nooit leugens genererende apparaat weet dat hun waarheid de leugen is die mensen zoals ik genadeloos voor een niet-waarheidspreker hebben uitgemaakt, waarmee zij ten opzichte van mij meteen hun tweede leugen hebben gerealiseerd. Het is begonnen met het ontkennen van een gedane toezegging en is geëindigd met de leugen die levenslang aan hen kleeft. Tot de Dag des Oordeels, mocht die daadwerkelijk komen. Zeker dan is de kans op het ontspringen van de dans verkeken. In een overgangsfase van opgevoed-gelovig naar inmiddels 'praktiserend' ongelovig heb ik uit het evangelie van Lucas nog wel een citaat. Twee citaten om precies te zijn, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Beide quotes zijn afkomstig uit SMELTEND IJS van Arnaldur Indridason.

Voor het Leugentrio:
(Uit evangelie van Lucas)

Wie betrouwbaar* is in het geringste, is ook betrouwbaar als het om veel gaat.


'Wat een ongelooflijke etterbak was dat. Probeerde me te breken. Bleef er maar op hameren dat ik een leugenaar was. Dat ík schuldig was'.


Dit terwijl zij mij na hard werken en knokken die toezegging van uitbreiding hadden gedaan...!


Om de eer aan zichzelf te houden, braken zij, ondanks hun leugen ten opzichte van mij, niet. Integendeel; de Zorgverzekeraar was bereid mij 10 keer een gemiddeld maandsalaris mee te geven. Zo gezegd, zo gedaan. Echter nooit, tot op de dag van vandaag, wij zijn inmiddels 20 jaar verder in de tijd, heeft er iemand het lef gehad open kaart te spelen. Ja, VERSTOORDE ARBEIDSVERHOUDINGEN; zo lust ik nog wel een paar...! Cowards zijn zij, lafaards die ten koste van een derde, in deze situatie ondergetekende, hun hachje hebben gered. Door de door henzelf gecreëerde verstoorde arbeidsverhoudingen als strijdbijl te hanteren, hebben zij mij (opnieuw) van hun ONGELIJK OVERTUIGD...!* te vervangen door bijvoorbeeld ONEERLIJK/LEUGENAAR

Schrijver: Annejan Kuperus, 15 maart 2020


Geplaatst in de categorie: woede

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 1.460Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Ton Hettema
Datum:
16 maart 2020
Lam Gods, dat de zonden van de mensheid wegneemt,
Ontferm U over ons en onze vijanden..

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)