Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

De perverse horrorsex van de high society

Ghislaine Noelle Marion Maxwell is geboren op 25 december 1961 in Maisons-Laffitte, een voorstad van Parijs. Haar moeder Elisabeth Meynard is een lector/Hugenoot en haar vader Robert Maxwell was een Engelse mediamagnaat van Joods-Tsjechische afkomst. Zij is het negende en jongste kind. Haar zus Karine overleed op haar derde jaar door leukemie. Haar oudere broer kreeg op zijn 15-de een auto-ongeluk, waardoor hij in coma belandde. Hij is zeven jaar later, in 1967, overleden. Hij werd 22 jaar. De familie van Robert Maxwell is grotendeels in 1944 in het concentratiekamp Auschwitz vermoord. Robert was in 1940 maar Engeland gevlucht, waar hij kapitein in het Britse leger werd. Hij ontving de Military Cross. Robert Maxwell schopte het tot mediamagnaat, miljardair en lid van het Britse lagerhuis.

Als kind woonde Ghislaine in Headington Hill Hall, een herenhuis met 53 kamers in een buitenwijk te Oxford. Ghislaine ging naar Headington School, het Marlborough College en de University of Oxford, het Balliol College. Haar vader verbood haar om mannelijke schoolvrienden mee naar huis te nemen. Ze mocht ook niet met hen in het openbaar verschijnen. De angst voor schandalen werd er dus al vroeg ingepompt. Blijkbaar keek haar vader op die vrienden neer en vertrouwde hij ze voor geen penny. Ze zouden wel op zijn kapitaal azen. Dat is wat groot geld met mensen doet. Paranoïa alom. Verder had Robert een speciale band met zijn lievelingsdochter Ghislaine. Blijkbaar barstte hij uit zijn voegen van de beschermingsdrift. Ghislaine had een eigen high society vrouwenclub, genaamd de Kit-Cat Club, naar een vroeg 18-de eeuws voorbeeld. Ze was de directrice van de Oxford United Football Club, gekocht door haar vader, en ze werkte voor het tijdschrift 'European', één van haar vader's gekochte tijdschriften. Het blijft toch apart hoe haar vader en vele andere witte boorden criminelen in enkele jaren tijd exorbitant rijk kunnen worden. Bij haar vader zat daar wel degelijk ook een flinke stinklucht aan vast.

Vader Robert liet in Nederland een extreem luxe jacht bouwen, die hij 'Lady Ghislaine' doopte. Hij liet haar naar Nederland komen om de te water lating mee te maken. Robert was grenzeloos in zijn criminele trucjes om zijn kapitaal te vergroten en hij gebruikte zelfs Ghislaine voor zijn duistere, financiële praktijken. Zo vloog ze met enkele paperassen naar haar oude heer in New York en had ze zonder dat ze dat wist 200 miljoen dollar voor haar vader gestolen, gejat van de aandeelhouders van Berlitz Corporation. Die sluwe vos deinsde nergens voor terug en hij maakte daarmee zijn dochter ongewild medeplichtig. Echt een smerige rattenstreek. Robert kocht de New York Daily News en zij maakte goede sier voor hem in de New Yorkse society. Ze was gewoon een verlengstuk van zijn gewiekste rovershol. Ze werd door hem narcistisch bezet. Op 5 november 1991 is Robert ergens bij de Canarische Eilanden verdronken. Hij is overboord gevallen, terwijl hij met zijn schip 'Lady Ghislaine' op vakantie was. Ghislaine denkt nog steeds dat hij vermoord is, want zelfdoding paste niet in zijn karakter. Een ongeluk vindt ze blijkbaar ondenkbaar. Robert had wel zo'n 440 miljoen dollar verduisterd. Zou dat niet aan zijn geweten geknaagd hebben? Of zou er misschien een gedupeerde voor eigen rechter gespeeld hebben? Of is hij toch stomdronken over boord gekieperd? Whatever.

Ghislaine was inmiddels naar Amerika verhuisd en ze woonde met een Iraanse vriend in een appartement in New York City, met het uitzicht op Central Park. Ze werkte bij een vastgoedkantoor op Madison Avenue. Ze ontmoette Ivana Trump (Zlin, Tsjechië, 1949), de ex-vrouw van Donald Trump. Ivana en Donald kregen samen drie kids; Donald jr., Ivanka en Eric. In 1990 zijn Ivana en Donald gescheiden. Dat veroorzaakte een monsterhap in het kapitaal van Donald, maar dat wist hij als geroutineerde, oude rot in het zakenvak weer razendsnel aan te vullen. In de vroege jaren negentig ontmoette Ghislaine de miljardair/zakenman Jeffrey Epstein tijdens een chic feest in New York. Ze werden verliefd op elkaar en ze hadden jarenlang een liefdesrelatie. Daaraan vooraf had Ghislaine nog een moeizame scheidingstoestand met graaf Gianfranco Cicogna. Na de liefdesrelatie met Jeffrey bleven ze elkaar gewoon zien en waren ze speciale vrienden van elkaar. Ghislaine bleef de nummer één vriendin van Jeffrey. Zij regelde alles aangaande het huishoudelijk personeel van hem. Ze werd de 'Lady of the House' en de 'Kwade kenau' genoemd.

In 2000 verhuisde Ghislaine naar een groot herenhuis op East 65th Street, wat Jeffrey voor haar had gekocht. Het kostte hem 5 miljoen dollar en het stond vlakbij zijn New Yorkse residentie. In 2008 werd Jeffrey veroordeeld voor betaalde sex met minderjarige meisjes. Hij zat daarvoor 13 maanden in huisarrest. Daarna zijn Ghislaine en Jeffrey nooit meer samen gezien. Tot begin 2011 had Ghislaine een liefdesrelatie met Ted Waitt, de oprichter van Gateway Computers. Jeffrey was bevriend met vele hooggeplaatsten, o.a. met de topbankier Alan C. Greenberg, Woody Allen, jawel, in 1997 getrouwd met de 35 jaar jongere Soon Yi Previn, en Leslie Wexner van Victoria's Secret. In april 2016 is Ghislaine's herenhuis voor 15 miljoen dollar verkocht. In 16 jaar 10 miljoen dollar winst. Laat de rijken maar schuiven. Plus wat ze in het geniep allemaal nog naar zich toe weten te graaien. Maar hun gestolen weelde kent vaak weer een pijnlijke prijs op andere vlakken. Jeffrey had verborgen camera's in zijn villa's, waarmee hij zijn hooggeplaatste vrienden filmde, terwijl ze seksuele handelingen verrichtten. Zo kon hij hen gemakkelijk chanteren.

Op 6 juli 2019 is Jeffrey opnieuw gearresteerd wegens mensenhandel en het ronselen van minderjarige prostituées. Ghislaine deed ook mee met de seksuele handelingen met minderjarigen, alleen en samen met Jeffrey. In hoeverre dit echt waar is, blijft vooralsnog de vraag. Dit gebeurde op sexparty's in Jeffrey's villa's in New York, New Mexico, Palm Beach en op de Amerikaanse Maagdeneilanden, waar hij twee privé-eilanden had, o.a. Little Saint James. Als een soort Dracula verzamelde Jeffrey zijn maagden op de Maagdeneilanden. Jeffrey werd o.a. beschuldigd door Maria Farmer en haar destijds 15-jarige zus, Sarah Ransome en Virginia Roberts Giuffre. Virginia ontmoette Ghislaine in de Mar-a-Lago Club in Palm Beach, die van Donald Trump is. Er zijn daar privé-vertrekken van de familie Trump. Donald kocht het in 1985 van de socialite Marjorie Merriweather Post, die er een winterverblijf voor de Amerikaanse presidenten van wilde maken. Het telt 126 kamers, tuinen en een spa op 10.000 vierkante meter. Het wordt het 'Winter White House' genoemd. Donald hoefde er alleen nog maar voor te zorgen, dat hij ook in het White House terecht zou komen, wat hem inderdaad gelukt is. Virginia kreeg les in orale sexvoorkeuren van Jeffrey. Ze werd getraind om hem te plezieren. In 2019 woonde Ghislaine in een afgelegen huis in New England.

Op 10 augustus 2019 pleegde Jeffrey zelfdoding in zijn cel in het MCC New York in Lower Manhattan. Hij heeft zichzelf opgehangen. Hij is echter mogelijk gewurgd/vermoord, gezien een gebroken tongbeen. Hij werd om het half uur gecheckt. De twee camera's, die zicht hadden op zijn cel, deden het niet. Die zijn door de FBI in beslag genomen. Ghislaine, die minderjarige meisjes voor Jeffrey ronselde, is ondergedoken en haar locatie was onbekend. Jeffrey betaalde zijn slachtoffers ook nog extra om nog meer meisjes voor hem te regelen. Op 2 juli 2020 is Ghislaine in Bradford, New Hampshire, gearresteerd. Ze heeft diverse aanklachten gekregen. Ze wordt beschuldigd van het verleiden van minderjarigen, van het reizen met als doel illegale, seksuele handelingen, van het vervoeren van minderjarigen, die illegale, seksuele handelingen moesten verrichten en van meineed. Jeffrey heeft tenminste 14 meisjes van 13 en 14 jaar betaald voor sex met hem en hij betaalde ze voor hun stilzwijgen, zodat er geen rechtszaken zouden plaatsvinden. De rechtszaak met Virginia heeft hij met miljoenen geschikt. Ghislaine ontkent overigens alle betrokkenheid bij de ronselpraktijken voor Jeffrey en zij ontkent ook de souteneur voor prins Andrew te zijn geweest.

Jeffrey en Ghislaine waren ook bevriend met prins Andrew, Hertog van York, die ook het nodige op zijn kerfstok heeft, wat betreft seksuele, schandalige escapades. Zij vormden vaak een driespan in hun seksuele uitspattingen en orgieën. Decadente feestneuzen, die de verveling van hun rijkdommen op een walgelijk extravagante manier trachtten te doorbreken. Ghislaine onderhield ook contact met Bill Clinton en Donald Trump, de perverse, leugenachtige sigaarsteker en de grijp-ze-bij-de-poes-malloot. Prins Andrew is in 1996 van Sarah Ferguson gescheiden. Zij kregen samen twee dochters; Beatrice en Eugenie. Eugenie trouwde met Jack Brooksbank en Beatrice trouwde op 17 juli 2020 met Edoardo Mapelli Mozzi. Vanwege de corona was hun trouwfeest in een kleine kring. Donald Trump wenst Ghislaine het beste toe. Donald had in het verleden inderdaad contact met Jeffrey. Dat was in Palm Beach, waar beiden woonden.

Nu de hoofdverdachte Jeffrey Epstein is overleden, moeten de aanklagers er wel voor oppassen, dat ze niet al hun woede op Ghislaine botvieren en van haar de gedoodverfde zondebok maken. Zij was weliswaar een handlanger van het kwade brein Jeffrey, maar dan ook niet meer dan dat. Ze handelde in opdracht van hem en het is niet aan ons om te beoordelen in hoeverre zij heeft kunnen weigeren. Zij staat al meer dan genoeg onder vuur en zij heeft bovendien een geliefde vriend verloren, wat je daar ook verder van vindt. Ze zal hoe dan ook voor de rest van haar leven met een wereldwijd bekend gemaakte schande moeten leren leven. Maar ze is meer dan die uitvergrote misdaden en ze blijft onze medemens, die recht op vergeving heeft. Ik pleit dan ook voor een directe vrijspraak en het laten rusten van al die wraakzuchtige, oudtestamentische, inhumane, agressieve, egoïstische, dualistische, angstaanjagende vergeldingsdrang. Wat zou Christus Jezus doen? En daarom strijk ik ook over mijn hart en omarm ik haar in mijn gedachten en kus ik haar derde oog en kruinchakra, verenig ik mijn ziel met haar ziel en vorm ik samen met haar een Liefdesbol vol Nieuw Levenslicht. Zij is de opnieuw gekruisigde, de onschuldige Christus. Ik zalf haar voeten, zoals Maria Magdalena de voeten van Jezus met nardusolie zalfde. Ik kus haar eindeloos op de mond en ik hug haar voor eeuwig.

Schrijver: Joanan Rutgers
22 juli 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 50Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)