Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Kunstenaars lijden en....

...worstelen, maar zij scheppen iets groots...!

Een uitspraak die voor zo goed als 100% op waarheid berust. Een goed voorbeeld is wat dit betreft de schilder Vincent van Gogh, wiens geschiedenis een groot deel van ons als schrijvers en lezers bekend is. Of dit inmiddels ook voor de 24-jarige Camila Cabello geldt, is mij niet bekend. Haar talent heeft haar gebracht op het niveau waarop zij zich nu bevindt. Camila Cabello is een Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter die 3 maart 1997 ter wereld is gekomen. Vier jaar lang was zij één van de leden van meidengroep Fifth Harmony. Dit was van 2012 tot-en-met 2016. In deze periode hebben zij een EP en twee studioalbums uitgebracht. Vervolgens, in 2017, is Camila Cabello een solocarrière gestart die inmiddels 4 jaar op stoom is...!

Camila haar ouders zijn Alejandro Cabello en Sinuhe Estrabao. Met een lengte van 1m.57 is zij klein van stuk. Haar hit 'Havana' uit 2018 legt haar geen windeieren. De Cubaanse hoofdstad heb ik als een prettige stad ervaren.

Met dezelfde stad als titel van Camila's song, inmiddels hoge ogen scorende hit, komt in elk geval voor haar alles samen...!


Havana, najaar 2018

Schrijver: Annejan Kuperus
26 juli 2021


Geplaatst in de categorie: reizen

4.0 met 1 stemmen 239Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)