Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

De eeuwige geestenwereld blootleggen

(voor Allison DuBois)

Jij bent geboren op 24 januari 1972 in Phoenix, Arizona. Jouw ouders zijn Mike Gomez en Tienna DuBois. Jij was een baby, toen zij gingen scheiden. Op jouw 12-de hertrouwde jouw moeder en scheidde zij nogmaals. Jij woonde bij jouw moeder en jouw stiefvader en jij bezocht jouw biologische vader zelden. Jouw biologische vader overleed in 2002. Jouw broer heet Michael. Toen jij 6 jaar was, sprak jij met jouw overleden oma en ontdekte jij jouw speciale, paranormale gaven. Jij ging naar de North High School op 1101 East Thomas Road in Phoenix en naar de Corona del Sol High School op 1001 East Knox Road in Tempe. Voorts studeerde jij politieke wetenschappen aan de Arizona State University, terwijl jij in het laatste studiejaar stage liep bij de Phoenix District Attorney's Office. Jij behaalde een B.A. graad in de politieke wetenschappen en een minor in geschiedenis.

Jij bent een schrijfster en een paragnoste, al noem jij jezelf liever een medium en een (dader)profiler. In oktober 1993 trouwde jij in de majesteitelijke St Francis Cathedral in Tempe met Joe DuBois, een lucht- en ruimtevaartingenieur, die jij in een sportbar in Tempe had ontmoet. Jullie kregen samen drie dochters; Aurora, Fallon en Sophia, die een danseres/cabaretière is. Jij bent een profiler, net als de Engelse chirurg Thomas Bond van het Westminster Hospital aan Broad Sanctuary tegenover Westminster Abbey. Bond gaf o.a. een daderprofiel van Jack the Ripper en Percy Lefroy Mapleton. Bond pleegde op 6 juni 1901 zelfdoding door uit zijn slaapkamerraam op 7 Broad Sanctuary te springen. Hij leed lange tijd aan slapeloosheid door fysieke pijn, waarvoor hij verdovende middelen gebruikte. Hij werd 59 jaar en hij is in het kerkhof bij de St Michael's Church in Orchard Portman begraven.

Jij kunt met overleden mensen communiceren en jij gebruikt jouw helderziende mediumschap om overleden geliefden met de levenden in contact te brengen en om misdaden op te lossen. Zo werkte jij als eerste voor de Texas Rangers en de Glendale Police. Toch hebben de desbetreffende wetsinstanties deze samenwerking ontkend. Uit misplaatste gêne wellicht, want jij werkt aan strafzaken van vermiste en vermoorde mensen voor diverse instanties in heel Amerika. Jij wordt door de politie, justitie en betrokken families ingeschakeld voor het zoeken van vermiste en vermoorde mensen. Verder selecteer jij de jury's en ben jij juryadviseuse. Met jouw persoonlijke readings verlicht jij de pijn, die het overlijden van een dierbaar iemand met zich mee kan brengen. Jij hebt 4 jaar deelgenomen aan paranormale tests. Dat gebeurde op de University of Arizona nabij Tucson, met als onderzoeksdirecteur Gary E. Schwarz, een (para)psycholoog/professor psychiatrie/psychologie en auteur. Hij onderzoekt de waarachtigheid van mediums en energiehealing. Hij zegt, dat jij echt paranormale gaven hebt. Zo beschreef jij heel nauwkeurig een pas overleden vriend van hem. Jij kreeg ook contact met de overleden man van een vrouw in Engeland, die jij alleen van naam kende. De vrouw zei, dat 80% van wat jij door kreeg waar was. Gary schreef erover in zijn boek 'The Truth About Medium'.

Gary Schwarz is sinds 2006 getrouwd met Rhonda Eklund, een begaafde kunstenares, die overleden mensen kan zien en horen. Dat kan ze vanaf 2001, toen haar moeder Marcia Claire Eklund overleed. In 2011 verscheen haar boek 'Love Eternal'. Gary weet, dat de zielen van overleden mensen samenwerken met het goddelijke om persoonlijk betekenisvolle synchroniciteiten te orkestreren. Samen met anderen is Gary bezig met de ontwikkeling van een SoulPhone, met (tele)communicatie met postmateriële geliefden, ook via skypen zeg maar. In de vorige eeuw was er het paranormale radioprogramma Het Zwarte Gat, waarin ze wel eens cassettebandjes lieten horen, waarop de stemmen van overledenen iets zeiden. De techniek gaat schijnbaar of blijkbaar met rasse schreden alsmaar verder. Toch geloof ik meer in rechtstreekse communicatie via mediums of spontaan bij niet-mediums. De homoseksuele toneelgoochelaar/wetenschappelijk scepticus James Randall zei, dat jij met cold reading werkte en hij nodigde jou uit voor de One Million Dollar Paranormal Challenge, wat jij weigerde. Zij die het wel deden, zoals de wichelroedeloopster Connie Sonne en de geestenzieneres/helderziende Anita Ikonen, wisten hun paranormale gaven niet wetenschappelijk aan te tonen.

In 2005 verscheen jouw eerste boek 'Don't Kiss Them Good-Bye' en aan de hand daarvan verscheen de televisie-thrillerserie 'Medium' bij CBS en NBC. Het verscheen van 2005 tot 2011 en de maker was de Joodse regisseur/schrijver Glenn Gordon Caron. Glenn is met de actrice Tina DiJoseph (1968, Pennsylvania) getrouwd, die Lynn DiNovi in 'Medium' speelde. Zij kregen samen 1 kind. In een eerder huwelijk kreeg Glenn 3 kinderen. Op aanraden van Tina kreeg Patricia Tiffany Arquette (1968, Chicago) de hoofdrol. Patricia kreeg met de muzikant Paul Rossi de zoon Enzo en met de acteur Thomas Jane de dochter Harlow Olivia Calliope. Thomas was eerder met de actrice Aysha Hauer getrouwd, de dochter van Rutger Hauer. Patricia was ook met Nicholas Cage getrouwd. In 2006 verscheen jouw boek 'We Are Their Heaven. Why the Dead Never Leave Us'. Jij bent bevriend met het medium/de criminal profiler Laurie Campbell en de psychic/healer/het spiritual guidance medium Sally Ann Owen. In 2007 verscheen 'Secrets of the Monarch', in 2011 'Talk to Me', in 2015 'Into the Dark: How the Dead us Heal' en in 2020 'Love Can't Tell Time: Why Love Never Dies'.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
28 december 2021


Geplaatst in de categorie: idool

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 48Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)