Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Kristene DiMarco - O Praise The Name

Jij bent geboren als Kristene Elizabeth Mueller op 28 januari 1985in Niagara Falls, New York, net als de kunstenares/papiersnijdster Alice T. Wadowski-Bak en de schrijfster Emily Lilian Whiting. Jouw ouders zijn Douglas Edward Mueller en Dianne Brenda Mielke. Jullie woonden op 1229 98th Street in Niagara Falls. Jouw ouders wonen sinds 2017 op 1158 Riviera Drive in Redding. Jouw ouders zijn wedergeboren christenen en jij hebt drie zussen. Jij bent in Niagara Falls opgegroeid en jij kerkte in de Destiny Christian Church op 905 College Avenue, die eerder aan de Hyde Park Boulevard zat. Deze kerk is in 2000 opgericht door pastor Ron A. Domina. Jij was 5 jaar toen jij in een kerkmusical zong. Op jouw 16-de heb jij jouw eerste lied 'You Are My God' geschreven. In 2002 kwam er een nieuwe aanbiddingsleider in de kerk en vroeg hij jou om lid te worden van het aanbiddingsteam. Jij was toen 16 jaar en jij begon met het leren van piano spelen. Op jouw 17-de heeft de aanbiddingsleider jou gevraagd om voor het eerst een lied te leiden. Op de zondagochtenden begon jij aanbiddingsmuziek en leidende liederen te schrijven. Jouw aanbiddingsleider begeleidde jou daarbij.

Na het voltooien van jouw middelbare school verhuisde jij naar Kansas City en werd jij stagiaire bij het International House of Prayer op 3535 E Red Bridge Road. Op 30 oktober 2012 werd het levenloze lichaam van de voormalige IHOPKC-stagiaire Bethany Ann Leidlein Deaton gevonden. Zij werd door een agent achterin haar busje op een parkeerplaats buiten Kansas City gevonden. Bethany was in augustus 2012 met de homoseksuele, charismatische sekteleider Tyler Deaton getrouwd. Bethany is geboren op 15 oktober 1985 in San Antonio. Haar ouders zijn Eric en Carol Leidlein, haar zussen zijn Erin, Shannon en Christin, en haar broer is Matthew. Op haar 13-de had Bethany bijna alle romans van Charles Dickens gelezen. Zij was een begenadigd schrijfster. Tyler leidde een zelf opgezette aanbiddingsgroep van 20 mensen. Hij werd lid van de IHOP en hij werd aanbiddingsleider. Zijn sektarische privé-aanbiddingsgroep stond daar los van. Via Bethany kwam de labiele Micah Moore bij de aanbiddingsgroep van Tyler. Bethany is in 2009 magna cum laude afgestudeerd aan de Southwestern University. Zij deed samen met Tyler een IHOP-stageprogramma van 5 maanden. Bethany heeft haar lichaam met Tylenol PM en verstikking met een plastic zak gedood. Zij liet een zelfdodingsbriefje achter. Zij werd 27 jaar en zij is in Arlington begraven.

De politie twijfelde of het een zelfdoding of een moord was. Micah Moore kreeg een exorcisme-behandeling van enkele IHOP-medewerkers, wat hem psychotisch maakte en waardoor hij de politie vertelde, dat hij Bethany had vermoord. De IHOP-mannen wilden alle verdenkingen van hun kerkgenootschap en gedachtengoed uitwissen. Micah beweerde dat hij Bethany op bevel van haar man Tyler had vermoord, omdat zij door diverse IHOP-mannen seksueel was misbruikt en Tyler bang was, dat zij dat aan de politie zou vertellen. Hij zei, dat hij haar eerst met Seroquel had gedrogeerd en dat hij haar daarna eigenhandig had vermoord. Na 2 weken herriep hij zijn uitspraken en werd hij door een advocate verdedigd. Uit het onderzoek bleek, dat Bethany niet met Seroquel was gedrogeerd en dat zij nog maagd was. Micah gaf een valse bekentenis en hij noemt de IHOP-bestuurders 'geen profeten, maar manipulators'. Bethany was ernstig depressief en suïcidaal en zij kreeg geen hulp. Desondanks heeft de politie haar overlijden als 'onbepaald' bestempeld. In hoeverre zij indirect tot haar wanhoopsdaad is gepusht, blijft giswerk.

Jij verhuisde van Kansas City naar San Francisco en op 9 december 2008 verscheen jouw debuutalbum 'Those Who Dream' bij Jesus Culture Music. Met 'Trust', 'Redemption', 'St. Francis', 'Mercy', 'Jamie's Song', 'Those Who Dream', 'All My Devotion', 'Praise The Lord', 'Amazing Grace' en 'Homeward Bound'. Op 13 juli 2010 werd het album opnieuw uitgebracht bij Kingsway Music van David Caleb Cook in Colorado Springs. Op 10 april 2012 verscheen 'Safe Place' bij Kingsway Music, met naast de titelsong 'Say Goodbye', 'Paint Me a Picture', 'Awaken', 'Believer', 'Holly Dear', 'Limitless', 'This Is How I Know', 'A Long Time Ago', 'A Lonely Carpenter', 'Deanna's' en 'Hope'. In 2015 verscheen het live-album 'Mighty', met naast de titelsong o.a. 'Jesus, Your Love', 'Eyes On You', het magnifieke en veelgeprezen 'It Is Well' en 'Lily's Song'. In 2016 heb jij jezelf bij het Bethel Music collectief in Bethel aangesloten. Dit is verbonden met de Bethel Church, met Bill Johnson als senior pastor. De conservatieve Bill is tegen de homoseksualiteit en tegen het homohuwelijk. Tegelijkertijd is hij voor de vrouwonvriendelijke poezenaanrander Donald Trump. Samen met zijn vrouw Brenda kreeg Bill de zonen Eric en Brian Mark en de dochter Leah. De aanbiddingspredikanten en -zangers in de Bethel Church Brian Mark Johnson en zijn vrouw Jennifer (Jenn) Louise Rock zijn mede-oprichters van Bethel Music. Eric is ook aanbiddingspredikant in de Bethel Church en Leah is aanbiddingsleidster in de Bethel Church. Brian en Jennifer kregen samen de dochters Haley en Téa en de zoon Braden. Hun geadopteerde zoon heet Ryder en zij wonen in een farm in Redding.

Jennifer heeft ook al een fantastisch krachtige stem, maar hun liederen gaan dan ook ergens over. Op 22 september 2017 verscheen 'Where His Light Was' bij Bethel Music. Met naast de titelsong o.a. 'Take Courage', 'I Am No Victim', 'Jesus Is Willing', met Natasha Tameika Cobbs, 'Hope is Alive' en 'Could You Be This Good'. Op het album 'You Make Me Brave: Live at the Civic' zing jij 'It Is Well'. Samen met jouw man Jordan DiMarco, die jij in een Starbucks in Redding ontmoette, kreeg jij de dochter Lorelai Praise en de zoon Nicodemus León. Jullie wonen in Redding, waar de Sacramento rivier doorheen stroomt en wat is omgeven door hoge bergen. Op 8 april 2022 verscheen 'The Field', met naast de titelsong (met Jason Upton) 'What If Jesus', 'Revolution', 'You Are My Country', 'Don't Pass Me By', 'Idle Idols', 'That's Why Jesus Came', 'Wherever You Lead', 'Decided', 'Gravity', 'Revival' en 'Lorelai's Song'. Jij zingt uit de tenen van jouw ziel, met een oprechte blijdschap en een exploderende levensenergie. Jij bent één van de meest bijzondere, christelijke, zingende Wicca-hogepriesteressen/-priesters, die de spirituele verlichting, verkregen door het volledig openstaan voor de Heilige Geest, met volle stem en uitstraling genereus willen delen. Ik aanbid ook de mensen zoals jij, die zo openlijk Christus-gelijk zijn, zij die het Christuslicht hier en nu uitstralen.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
8 april 2023


Geplaatst in de categorie: idool

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 42Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)