Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Fabeltjeskrant?

Is de chemtrail-hysterie (in al haar facetten) een echte (ongeloofwaardige) complottheorie?


Deze beschouwing schrijf ik, aangezien deze vraag wel of niet relevant is/kan zijn.

Worden daadwerkelijk, - maar wordt dit dan niet gecontroleerd en gedubbelcheckt? - heimelijk scheikundige preparaten, stoffen die door scheikundige behandeling uit grondstoffen worden verkregen, verspreid door zowel passagiers- als transportvliegtuigen, aangezien die stoffen als additieven aan de vliegtuigbrandstof ofwel kerosine zijn toegevoegd? Of misschien via/uit speciale, ingebouwde installaties geloosd?

Microsoftman Bill Gates zou onderzoek naar chemtrails hebben gefinancierd. In werkelijkheid betreft dit natuurlijk financiering van miljoenen tonnen zwaveldioxide; een anorganische verbinding tussen ZWAVEL & ZUURSTOF, met als bruto-formule SO2. Dit is dus de formule waarmee zwaveldioxide wordt weergegeven. Zijn mensen die geloven dat chemicals op deze manier langzaam maar zeker over de wereld worden verspreid, onnozel? Nou nee, geenszins zelfs. De chemtrails zouden uit De Fabeltjeskrant afkomstig kúnnen zijn, maar tegelijkertijd is het allemaal misschien wel griezelig, angstaanjagend dichtbij,

WANT, DAAR

&

AANGEZIEN


DE CHEMTRAILS


OP ZICH


DE WAARHEID


GEENSZINS


VERHULLEN!


I Chemische stoffen worden uitgesproeid als wapensysteem
II Chemtrails worden gebruikt om een grote schil van een defensienetwerk rond de aarde aan te leggen
III Als rookgordijn reflecteren chemtrails het zonlicht
IV & V Stoffen die in een baan rond de aarde worden gebracht om zowel lucht- als waterstromingen te beïnvloeden
VI Moleculair kleine programmaatjes die in de lucht worden gebracht met veel informatie die wij inademen, door het kweken en
vervolgens consumeren van voedsel en/of drinken/drank


Mijn beschouwing komt ongeloofwaardig op mijzelf over; het is niet mijn verhaal, maar het/een 'story of the world'. Dat er van alles gaande is en speelt, staat als een paal boven water. Grote vraag is: wie of wat verkondigt de waarheid, als die er al is...!

Schrijver: Annejan Kuperus
18 augustus 2023


Geplaatst in de categorie: wereld

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 85Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
21 augustus 2023
Email:
ajkuperushotmail.com
Zowel de zogenaamd duidelijke uitleg, Bet Weter, als de vraag of je wel of niet lid kan worden van 'de vereniging' kan ik helaas niet beantwoorden; zoals ik in de laatste alinea van mijn beschouwing 'Fabeltjeskrant' heb geschreven, is het NIET mijn verhaal...! De reactie van A. Steios onderschrijf ik dan ook voor 100%. Tegelijkertijd, lijkt mij, kan jij bepaalde zinsneden geenszins achteloos negeren, want de grote vraag is: wie heeft de waarheid in pacht...? Negen/Elf zal niemand ooit meer vergeten, waar of niet? Geloven in een Hogere Macht doet/kan men wel of niet; zowel 9/11 als kwaadwillende actie van terreur als het aantal moslims, geenszins allemaal kwaadwillend, neemt in absoluut getal gestaag toe. Zij hebben gemiddeld aanmerkelijk meer nageslacht als anders- of niet-gelovigen... .
Naam:
Bet Weter
Datum:
19 augustus 2023
Ze hebben slechte dingen met ons voor. Wie? Nou….eh…die lui die de wereld willen overheersen natuurlijk. Wat willen ze dan? Nou…eh… ze willen de baas spelen en ons onderwerpen. Ze willen ons klein krijgen en zelfs ons lichaam infiltreren zodat we gehoorzaam en onderdanig worden. Waarom willen ze dat dan? Nou…eh…dan hebben ze de macht hè dat snap je toch wel.
Oh ja nou snap ik het. Bedankt voor de duidelijke uitleg. Kan ik lid worden van de vereniging?
Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
19 augustus 2023
Email:
ajkuperushotmail.com
Mijn laatste alinea van 'Fabeltjeskrant'? zou wat dit betreft voldoende moeten zeggen. Bovendien, A. Steios, zegt de titel, weliswaar met een vraagteken, eigenlijk al niet meer dan genoeg? Overigens durf ik aangaande die vliegtuigsporen noch een bevestigende, noch een ontkennende uitspraak te doen. Ook in dit geval is er waarschijnlijk meer tussen hemel en aarde. Overigens ben ik het voor de volle 100% met jou eens dat het veronderstellingen zijn, zeker tot het tegendeel is bewezen...!
Naam:
A. Steios
Datum:
19 augustus 2023
Pas maar op dat je op het Internet niet in een algoritme terecht komt dat je onzinnige veronderstellingen tot voortdurend herhaalde stellingen maakt - daar hebben we Bill Gates weer - en daarna tot 'waarheden'.
'Waarheden' voor mensen die lak lijken te hebben aan iedere vorm van feitelijk en wetenschappelijk denken.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)