Inloggen
voeg je column toe

Columns

De as van het kwaad

Op het nieuws alleen maar Wikileaks. Het lijkt of Amerika steeds meer op Noord-Korea gaat lijken.
Ze zitten er zelfs niet mee een prijs op Julian Assanges hoofd te zetten. Of hem te executeren als hij voet op Amerikaanse bodem zet.
En voor het in elkaar zetten van een fake-verkrachting draaien ze hun hand niet om, die Amerikanen.
Ik bedoel, in ruil voor een leuk zakcentje zijn er best wel Zweedse vrouwen te vinden die zich verkracht zeggen te voelen. De CIA kan, wat dat betreft, bogen op een jarenlange ervaring op het gebied van 'dingetjes' fiksen voor volk en vaderland.

Komt er ook maar iemand in opstand tegen Amerika? Nee, dus. Want wat kun je doen? Amerika heeft het grootste deel van internet in handen. De grootste servers staan daar en van de rest van de servers zijn zij ook mede-eigenaar, dus het is voor hen een koud kunstje de stekker uit internet te trekken.
Ik vraag mij overigens af wanneer ze Amnesty International gaan aanpakken.
Niet dan? Die lekken ook maar van alles naar buiten dus voor je het weet loop je de kans een roedel pantsertanks vol Amerikaanse Irak veteranen je gevel te zien binnen denderen

Snel zap ik naar een andere zender.
RTL Boulevard.
Albert Verlinde.

Kijk, dat die Amerikanen nog geen prijs op ZIJN hoofd hebben gezet is, in het licht van de afgelopen weken, onbegrijpelijk. Met wat die man allemaal over iedereen staat te lekken, daar kun je met gemak tien stadions mee vullen.
Zou trouwens wel prachtige televisie zijn. Dat er ineens, live en in realtime, een zwaar bewapende Amerikaanse anti-homo eenheid door het systeemplafond de studio in zou abseilen en Albert Verlinke standrechtelijk een draai om zijn oren zou geven.
Daar zou je in de Voice of Holland zonder problemen een ronde verder mee komen.

Maar zonder gekheid, een executie, en veel mensen weigeren dat in te zien, zouden de Amerikanen zonder gewetenswroeging uitvoeren als ze Assange te pakken zouden krijgen.
Om dan de volgende dag weer monter het moslimterrorisme aan te pakken.
Op een andere zender zie ik iemand met een spandoek: 'Amerikanen, de as van het kwaad'

Schrijver: paco, 13 december 2010


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.0 met 2 stemmen 3.380



Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)