Inloggen
voeg je column toe

Columns

Hoerenlopen verbieden?

Hoe komt een minister op het absurde idee?
Waarschijnlijk omdat in haar vriendinnenkring veel vrouwen totaal overspannen zijn. Die dames willen alles een carrière, het huishouden doen, de mannen doen het nooit goed genoeg, koken en kinderen krijgen.
Zo leven is onmogelijk en die vrouwen raken dus flink overspannen. Lekker dartelen in bed of op de keukentafel is er niet bij, daar staat hun hoofd niet naar.

Het is toch prachtig als er een ander is die de heer des huizes van zijn overtollige zaad ontdoet. Die zware taak hoeven de arme sloven tenminste niet zo vaak meer te vervullen. Als ze eenmaal kinderen hebben wordt het toch meestal een fiasco. Net als het parende stel het een beetje naar de zin krijgt, begint er ergens in huis wel een kind te jengelen. Daar moet iemand heen, natuurlijk moeder. Veronderstel eens dat pa ging, hij is geen grote trooster.

Mannen waren vroeger de kostwinners, hun wil was wet. Die tijd is voorbij. Door de positieve discriminatie krijgen vrouwen bij goede banen altijd de voorkeur. Elke ondernemer is bang om voor vrouwonvriendelijk te worden aangezien.

Voor de mannen blijven de ondergeschikte posities over. Het helpt niets dat hij meer geschikt is voor de functie van de bazin. Hij moet opzitten, pootjes geven en de bazin gunstig stemmen.

Natuurlijk durf ik niet te beweren dat de excellentie met dezelfde problemen kampt. Een echte Eelt doet zoiets niet. Andere boosaardige mannen gaan dat misschien wel denken.

Als pa zijn zaad loost in de schede van een prostitué draagt hij bij aan het beter functioneren van de economie, die vrouw oefent een beroep uit. Het oudste ter wereld. Wil de minister de werkloosheid ook nog vergroten?
Die hoeren zijn trots dat zij zoveel geld verdienen en hun werk een goede snee brood oplevert.

Hoe wereldvreemd kan een minister zijn. Een dame die een leuk sociaal leven leidt en veel vrienden ontvangt kan al haar maatjes verliezen, omdat die mannen bang gemaakt zijn en niet van hoerenlopen willen worden beschuldigd.

Een ander ongewenst gevolg kan zijn dat een man een vaste affaire begint met een leuk speelpopje. Vroeg of laat komt de vaste relatie er achter en dan groeien de kinderen op met een vader die zij zo nu en dan eens zien. Hetgeen ernstiger gevolgen heeft dan menigeen denkt.

Mijn vader ben ik op jonge leeftijd door de dood verloren.
Zie het resultaat: ik heb een boek geschreven en schrijf columns, omdat ik anders stik van woede.
Gelukkige mensen schrijven niet. Waarom zouden ze?

Schrijver: Eelt, 21 februari 2013


Geplaatst in de categorie: maatschappij

1.9 met 35 stemmen 353



Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
25 februari 2013
Email:
moi636yahoo.com
Het zou een man ook sieren niet alle vrouwen en prostituees over één kam te scheren meneer Rutgers!
Je gaat volkomen voorbij aan prostituees die dit werk vrijwillig doen; niet elke hoer wordt gedwongen en zo is ook niet elke hoer verslaafd aan drugs.
Wauwel zelf maar eens wat minder en doe niet net alsof jij een vrouw bent, je weet geen ene moer van ons vrouwen af, dat blijkt wel uit je woorden.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
22 februari 2013
Ik heb de minister Myrthe Hilkens (1979, Geleen) wel hoog zitten en ik raad je aan haar voortreffelijke boek 'Mc Sex' te lezen. Ik ben het ook eens met het vooruitstrevende, Zweedse model om hoerenlopers te bekeuren en prostitutie uit te bannen.
Weet je wel hoeveel ellende er achter die zogenaamde vrijwillige seksschenksters schuilt? Hoe ze door gewelddadige pooiers worden mishandeld en uitgebuit? Hoe ze vaak aan de drugs verslaafd zijn en overgaan tot zelfdoding?
Het siert een beschaafd land door prostitutie ten minste in de openbaarheid te verbieden. Het oudste schandaal ter wereld zul je bedoelen!
Zag je hoe Hilke bij Pauw en Witteman met een stalen glimlach door twee reuzen van het hoerenfront werd geminacht? Hoe haar juiste tegenargumenten op slinkse wijze werden gebagatelliseerd?
Je gewauwel over de teruglopende positie van de man is scherts en onjuist. Het is nog steeds zo, dat de vrouw in het algemeen en wereldwijd niet gelijk bejegend wordt als de man. De wereldwijde opheffing van openbare prostitutie zou een stap in de goede richting kunnen zijn! Positieve hersenspoeling van massa's primitieve mannen een transformatiemust.
Iedere man zal ten eerste onbevooroordeeld in contact moeten treden met zijn innerlijke vrouw-zijn. Doe of kun je dat niet, dan blijf je steken in onoverbrugbare vooroordelen en beestachtige praktijken.
Dus Eelt, schrap je eelt eraf en erken dat hoererij het positieve beeld van de vrouw ernstig en goddeloos vertroebelt en vernietigt. Gun de vrouw weer om naar adem te kunnen happen!...
Naam:
Nico Noorman
Datum:
21 februari 2013
Email:
niconoormanhotmail.com
Valt wel mee met m'n geluk Eelt. Tussen het hoerenlopen door drink ik mijn whiskey, rook mijn sigaar en rijmel en schrijf ik een beetje. Wat wil een mens, pardon een man, nog meer.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
21 februari 2013
Laatste zin stemt zeker tot nadenken. Zeker veelschrijvers krabben nu achter hun oortjes. Rest van Eelt's verhaal komt op mij over als beetje schots en scheve, enigszins platte, borrelpraat, als u mij toestaat.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)