Inloggen
voeg je column toe

Columns

Kinderbescherming bijzonder in de war

Hoe is het toch mogelijk dat de kinderbescherming de ene blunder na de andere stommiteit kan begaan? Onder hun toezicht werden kinderen door hun ouders vermoord.

Nu hebben ze het weer bijzonder bont gemaakt. Een Moslim kind twee Lesbische dames als pleegmoeder geven brengt deze vrouwen in ernstig gevaar. Mohammedanen verdedigen hun geloof en standpunten nog. Iedere volgeling van Allah kan deze toestand ongewenst vinden en de zorgzame moeders de nek afsnijden en de kinderen meenemen om ze voor het ware geloof niet verloren te laten gaan.
Tegen homofielen heb ik niets maar een kind met twee papa's of mama's opschepen acht ik ongewenst voor zo'n dreumes. Kinderen hebben een vader en moeder nodig al is het maar om een voorbeeld te hebben aan de ouder van het eigen geslacht.
Als kinderen van buitenlanders bij de ouders weg gehaald worden dient er rekening te worden gehouden met hun achtergrond.
Mijn mening is wel dat allochtonen zich aan onze wetten moeten houden en rekening dienen te houden met onze feestdagen. Hollanders dienen niet als idioten het Suikerfeest mee te vieren. Daarentegen hoop ik nooit een bus vol Moslims voorbij te zien gaan waarvan de passagiers uit volle borst 'Hoeperdepoep' zingen of 'entattemetoffejongenszijn.' Gelukkig verwacht ik dat die mensen hun waardigheid niet zullen verliezen.

Wat moet er met Moslimkinderen gebeuren, die bij Hollandse gezinnen zijn geplaatst? Als het enigszins kan en de ouders verlangen hun kinderen terug, moeten die gewoon naar pa en moe.
Er is waarschijnlijk niets anders aan de hand dan dat zij een opvoeding kregen die in het land van herkomst gebruikelijk is.
De mensen zijn niet overal zo gek om hun kinderen tot dictators te maken, waardoor het krijgen van kinderen een ramp wordt voor ieder ouderpaar. Vroeger kwamen de baby's gewoon. Thans alleen als ze zeer gewenst zijn. Als het niet vlug genoeg gaat moeten allerlei dure specialisten er aan te pas komen om de vrouw te laten baren. Daarom groeien kinderen zo vaak op tot gevaarlijke gekken, die gewend zijn om altijd hun zin te krijgen. Ze stemmen zelfs op Samsom en Rutte.

Laten homofielen helemaal geen kinderen adopteren en accepteren dat dit de prijs is voor hun vrijheid. Als zij om zich heen kijken zullen ze blij zijn dat zij niet met zulke monsters opgescheept zitten.
Geen wonder dat er zo nu en dan ouders in wanhoop hun kinderen wat aandoen.
Geen dure kunstgrepen meer voor een bevruchting. Er wordt al teveel Zorgpremie vermorst.
Wat is er op tegen dat kinderen weer worden zoals in die oude jongensboeken van J.B. Schuil, Van Abkoude, Kieviet of in mijn boek.

Schrijver: Eelt, 17 maart 2013


Geplaatst in de categorie: kinderen

2.8 met 20 stemmen 162



Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
mobar
Datum:
18 maart 2013
Het jongetje krijgt van zijn pleegouders liefde en verzorging, die hij van zijn biologische moeder niet kreeg, dat is veel belangrijker dan allerlei bekrompen etiketjes van mensen die kortzichtig zijn.
Naam:
Nico Noorman
Datum:
18 maart 2013
Email:
niconoormanhotmail.com
Ja Eelt het is me wat met de wereld van tegenwoordig. Weet je wat mij regelmatig overkomt als ik je stukjes lees...dan moet ik vaak aan dat touw denken waar je het steeds ook over hebt. En dan zit ik maar te piekeren wat er toch allemaal mis was met dat touw. Gek hè?
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
18 maart 2013
Je zegt dat je niets tegen homofielen hebt, maar je gunt hen geen ouderschap, terwijl juist zij vaak veel zorgzamer zijn dan menige hetero-ouder. Je gaat ook voorbij aan het feit dat homofiele stellen vaak een mannelijke en een vrouwelijke partner kennen. Als er misstanden zijn bij allochtone ouders, dan is het belang van het kind de grootste reden om in te grijpen en als je niet wilt, dat zo'n mishandeld kind bij een homostel terecht komt, dan moet je niet in Nederland verblijven, want hier zijn alle homo's gelijkwaardig aan alle hetero-ouders. Dan moet je niet hysterisch in de camera gaan blèren om je eigen tekorten te verdoezelen, door volkomen integere opvangouders alleen om hun seksuele geaardheid te demoniseren. Dan ga je bekrompen en bevooroordeeld voorbij aan de beste oplossing voor het kinderrecht. Gebruikelijke opvoedingen zijn geen reden om niet in te grijpen, als kinderen daardoor worden mishandeld.
Het moslimschap is daarbij geen onschendbaar schild en zeker niet als het op ons grondgebied gebeurt en zij officieel Nederlanders zijn. Waar kinderen worden mishandeld, geestelijk en/of fysiek, daar mogen we als beschermers ingrijpen en hen betere opgroeikansen geven.
Homofiele medemensen kunnen net zo graag kinderen willen opvoeden en juist vanwege hun biologische onmogelijkheid zijn ze vaak extra dankbaar en gemotiveerd om dat in goede en vrolijke banen te leiden. Dat de bewuste lesbische vrouwen met hun Turkse kind moeten onderduiken in ons land is op zich al een bizar schandaal.
De homohaat van sommige moslims is een opgefokt waanidee, dat zelfs vandaag de dag ook nog bij zeer conservatieve, protestantse en roomse gelovigen voorkomt. Hetero-ouders zijn niet per definitie onfeilbaar, dat mag duidelijk zijn. Alleen al de ellende vanwege de vele scheidingen is godgeklaagd en schaadt vele kinderen. Sommige opvoedmethoden zijn kindonvriendelijk, ik denk alleen al aan alle dwaze mensen, die denken dat straf en slaan bij de opvoeding hoort. Pure herhaling van hun eigen mislukte opvoeding. Niet de kinderbescherming is verward, maar juist al die slecht opgevoede, negatieve, geestesstoornis herhalende, vrij kind ondermijnende, onbewuste huisdictators.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)