Inloggen
voeg je column toe

Columns

Pedofielen zijn over het algemen lief voor Kinderen

Met veel bombarie wordt elke pedofiel uit de samenleving gestoten. Terwijl de meesten gewoon van kinderen houden. Ze denken er niet over om de kleintjes kwaad te doen.
De ophef die er over gemaakt wordt brengt meer schade aan de kinderen toe dan het misdrijf zelf.
Helaas er zijn ook een paar lustmoordenaars. Er zijn echter meer ouders die hun kinderen martelen en doden. Wat te denken van de debiel die over het eten van zijn kinderen plast?

Let wel: ik houd geen pleidooi om pedofielen hun gang te laten gaan. Maar er moet menselijker tegen opgetreden worden.
Vrouwen zijn nooit pedofiel, maar ik heb moeders meegemaakt die hun kinderen na het baden op de billen kusten en er zelfs zacht in beten. Dat mag. Als pa het zou doen, werd hij opgepakt.

Waarom noemt men een beetje vertroetelen misbruik?
Natuurlijk er zijn ook verkrachters, maar die zijn zeldzaam. Met tact zijn de kinderen het vlug vergeten.

Wat wil ik nu met mijn betoog? Gewoon dat alles in de juiste verhouding wordt gezien.
Maak niet van elke pedofiel een lustmoordenaar.
Nog niet zo lang geleden werden homofielen verketterd. Nu mogen zij trouwen en kinderen adopteren. De tv verpesten met hun onzinnige programma's.

In mijn boekenkast staat nog steeds een boek uit de jaren zestig van de vorige eeuw. De toen bekende psychiater Havelock Ellis, verklaarde toen dat homofilie een ernstige afwijking was, die zo spoedig mogelijk behandeld moest worden.
Het kan verkeren.

Zal het met pedofielen ook zo gaan? Misschien in de toekomst. We worden toch steeds gekker.
Dat homohuwelijk had er ook nooit mogen komen en zeker geen kinderen adopteren. Daar is God in de bijbel zeer duidelijk over. Kinderen hebben een vader en een moeder nodig.

Schrijver: Eelt, 6 jun. 2013


Geplaatst in de categorie: kinderen

1,8 met 5 stemmen 219Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
Joost Maghet
Datum:
7 jun. 2013
Je hebt verschillende vormen van houden van. De intentie achter de billenkus van de een is niet die van de ander. Dit stuk zit voor mij niet op maar over het randje omdat het die nuance mist.
Niets mis met houden van kinderen, de essentie is de aard van die liefde. Het essentiële verschil tussen een liefhebbende ouder en een pedofiel heet sexuele gevoelens. Als er ook daadwerkelijk sex plaatsvindt maakt dat het slechts erger, het gaat om de intentie.
Is dit bedoelt om een lans te breken voor liefhebbende vaders die met hun kinderen in bad willen kunnen gaan? Die missie deel ik, maar deze bijdrage werkt voor mij averechts. Pedofilie is iets ander. Punt.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
7 jun. 2013
Email:
moi636yahoo.com
Sorry dat komt omdat ik vaak uitspraken tegenkom en dan veel het woord moeten erbij, dan lees ik dat er te gauw bij iemand anders in.
Naam:
Barbara Neumann
Datum:
7 jun. 2013
Monique toch, waar staat "moeten"? Mijn probleem is de krampachtigheid. Nog even en we hebben een volksgericht. Wat volgt.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
6 jun. 2013
Email:
moi636yahoo.com
Barbara; kan aan mij liggen hoor, maar hoezo zou iemand met pedofiele neigingen überhaupt kinderen van anderen moeten knuffelen? Hoezo dat tegemoet komen aan het probleem van een ander?
En Eelt: kan amper geloven dat iemand het volgende schrijft; " met wat tact zijn de kinderen het zo vergeten " Niet graag gelezen dit.
Naam:
Barbara Neumann
Datum:
6 jun. 2013
Terug naar de jaren 50? Natuurlijk zijn pedo's geen lustmoordenaars, de meeste zijn helemaal geen moordenaars. En echt, ze zijn zoooo lief. Zolang het maar bij knuffelen blijft en het kind zelf aan kan geven of het genoeg geknuffeld is. En zolang hij maar niet gauw nog even het poesje moet aaien, wil kijken of het piemeltje wel natuurlijk reageert.
Tegen ieder lesbienne die meer wil dan ik toesta kan ik me verzetten.
Maar tussen volwassene en kinderen ligt dat een ietsepietsie anders. Overigens ben ik er voorstander van ook een pedofiel de mogelijkheid te geven tot een verder normaal leven.
Naam:
Petra Hermans
Datum:
6 jun. 2013
Email:
worldpoet546live.nl
Je zit scherp tegen een grens aan.
Echter, wanneer leed is geschied, ligt dit vast,
ook in de ziel. Er is geen weg terug. Uit eigen
ervaring schrijf ik dit.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
6 jun. 2013
Volgens mij wil je alleen maar bewust choqueren en misbruik je daarvoor taboe-onderwerpen. Seksueel kindermisbruik is een zeer ernstige misdaad, die menselijke geesten/zielen voorgoed verwoesten en vaak tot zelfdoding leiden.
Hoe durf je het op te nemen voor pedofiele misdadigers?
Kick je op negatieve aandacht?
Je ambivalentie aangaande homofilie slaat zwaar door naar het neersabelen van homo-rechten en dat siert je absoluut niet.
Pedofielen lief voor kinderen? Pedofielen vind ik seksuele criminelen, die juist zwaar kindonvriendelijk zijn!
Ik ken persoonlijk het effect van seksueel misbruik in de jeugd en ik kan je verzekeren dat zoiets een duivelse impact heeft op de ziel. Kortom, je weet niet waar je het over hebt en je raaskalt uit je nek!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)