Inloggen
voeg je column toe

Columns

Volkert van der G.

Gelukkig komt deze strijder voor rechten van dieren binnenkort voorwaardelijk vrij. Deze man pleegde een moord uit dierenliefde. Dat is heroïsch. Mensen zijn er veel te veel, daar kunnen we er best een heleboel van missen.

Alleen vermoordde hij helaas de verkeerde. De intelligentste politicus die Nederland ooit voortbracht: Pim Fortuyn. Volkert Wordt meteen oppasser in de dierentuin waar de leeuwen voedselvergiftiging oplopen.

Als Pim premier was geworden was ons land een paradijs geworden. Het gajes was van de straat. Niemand hoefde meer honger te lijden. Zelfs de bejaarden hadden een menswaardig bestaan kunnen leiden.
Ons land werd niet bestuurd door Duitsland. Bondskanselier Merkel, met die loopgraaf tussen haar mislukte handgranaten hadden we niet op tv gezien. Onze harde gulden had gezorgd dat er hier geen crisis was geweest.
De jeugd was weer in het gareel gebracht.
Er was geen partij geweest die de belangen van bejaarden had moeten verdedigen.
Samsom en Rutte waren verbannen naar Rottummeroog. Fortuyn had het gelukkig getrouwde paar daar regelmatig bezocht om raad te vragen en dan precies het tegenovergestelde gedaan. Nog mooier: we hadden dat onsmakelijke stel nooit gezien of gehoord.

Minister van Financiën was een oude weduwe geworden. Het goede mens was 15 jaar weduwe geweest zonder schulden te maken, maar wel met veel honger. Garantie voor eerlijkheid en een financieel op een belangrijke plaats. Het Christendom was verboden. De mensen waren gelukkige atheïsten.

Volkert, de moordenaar, was verongelukt. Toen hij een Nerts wilde knuffelen beet het dier hem de strot door midden. Van die leeuwen was een mooie droom van mij. De koning der dieren ziet zo'n miezerig ventje niet eens.
Ondank is werelds loon.

Schrijver: Eelt, 30 januari 2014


Geplaatst in de categorie: sterkte

4.0 met 1 stemmen 303Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)