Inloggen
voeg je column toe

Columns

Samsom biedt congres zijn excuus aan

De verkeerde excuseerde zich echter. Zijn ouders hadden zich moeten verontschuldigen, omdat zij zo'n uitbuiter van mensen die het toch al moeilijk genoeg hebben onder valse vlag leegzuigt hebben voortgebracht. De leugenaar noemt zich socialist. Moge Domela Nieuwenhuis bij hem komen spoken en een vreselijk pak slaag geven.

De raadsleden, die hun mooie bijverdienste kwijtraken, mogen ook niet klagen. Ieder weldenkend mens ziet toch meteen dat Diederik alleen maar kan slagen als boksbal.
De idioten die op hem gestemd hebben, moeten naar een oord waar mensen met witte jassen hen in toom houden.
Bovendien mogen de partijleden niet klagen. Iedereen weet dat bij de Partij van de Armoe alleen maar opportunisten zitten, die op een mooie baan azen.

De zwevende kiezer moest zich ophangen. Je bent een oen als je van Fortuyn en Wilders bij die mislukte biljartbal terechtkomt.
Het algemeen stemrecht moet worden afgeschaft. Er is bewezen dat dit volk niet weet wat het doet zodra het in een stemhokje terechtkomt.
Inwoners die een lager i.q. hebben dan 140 mogen niet meer stemmen.
Dat wordt een hele operatie, maar met de moderne techniek is het best mogelijk.
Als de ouders van Diederik nog leven beklaag ik de stumpers, je zou zoiets als dit product voortgebracht hebben. Al begon ik mijn stuk dat ik excuses van hen eiste, moet ik toch stellen dat het misschien fatsoenlijke mensen waren, doch niet helderziende. Als zij het allemaal van te voren geweten hadden. waren ze wel zo verstandig geweest dat stuk ellende door een Siberische moeder te laten adopteren.
Zijn ze echter trots op het product van hun vrijage, moeten ze ook naar Siberië en wel voor goed.

Schrijver: Eelt, 29 maart 2014


Geplaatst in de categorie: politiek

3.0 met 1 stemmen 124Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Eelt
Datum:
27 april 2014
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Beste Rutgers, Tot mijn schrik zie ik bij controle dat ik op 6 april getikt heb dat jij in een dwangbuis moest. Dit was een stomme vergissing! Excuses!
Een intelligent mens als jij zal echter wel begrepen hebben dat ik RUTTE bedoelde.
Vriendelijk gegroet
Naam:
Eelt
Datum:
6 april 2014
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Om de redactie niet te kwetsen heb ik de kwalificeringen wat afgezwakt. Dat duo deugt niet.
Laat ze maar zandkorrels in de Sahara gaan tellen.
Bovendien spreek je jezelf tegen. Een tijd geleden vond je nog dat Rutgers in een dwangbuis moest worden afgevoerd. Je bent gewoon een zeiker.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
29 maart 2014
Dat je woedend bent, komt geheel over, maar woedende mensen zeggen vaak dingen, waar ze achteraf spijt van hebben.
Ik som even op hoe je Diederik noemt: uitbuiter van mensen, leugenaar, boksbal, mislukte biljartbal, dit product, dat stuk ellende. Volgens mij niet eens satirisch bedoeld. Je hebt de beste man wel erg laag zitten, herkenbaar als socialist of niet, om hem zodanig te schofferen vind ik Wildersiaans.
Daar komt nog bij dat je ook nog zijn ouders ongenadig aanvalt. Je weet niets van hen en natuurlijk zijn zij trots op hun zoon, die jij met hen als een Stalin naar de strafkampen in Siberië stuurt. Vooral dat laatste duidt op een i.q. ver beneden de 140.
Trouwens kiezers, die vanuit hun e.q. (emotionele intelligentie) stemmen, zijn wellicht belangrijker, dan koude kikkers zoals jij.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)