Inloggen
voeg je column toe

Columns

Niet in je zak....maar wel plassen

Een genie heeft bedacht dat er door de grote hoeveelheid medicijnen teveel restanten van al die heilzame snoepjes en drankjes in het drinkwater terecht komen. Er moet dus niet meer in de wc worden geplast maar in een speciale zak, waar die zakken dan terecht moeten komen wordt niet vermeld.

Daarom ben ik zelf maar gaan denken: een speciale wagen deponeert ze voor de deur van de Kaalkop en de Gier, dan hebben ze ruimschoots te drinken. Als er teveel zakken overblijven worden de Amsterdamse grachten er mee gedempt. De hoofdstedelingen flikkeren er zelf al van alles in.
Natuurlijk wordt de grootste hoeveelheid op het Binnenhof gedeponeerd, dat is aan zakken gewend.

De mooiste oplossing van het zeikprobleem is echter om de pis in bommen te verwerken en die op Moslim-landen te werpen, die geen olie leveren.
Veel humaner dan die rotzooi waar de stakkers nu mee bestookt worden. Er mag alleen geen urine van de Kaalkop en de Gier in die bommen zitten, dat zijn chemische wapens en die zijn verboden.

We betalen ons ziek aan de verwerking van afval. Toch wordt er van ons verwacht dat we glas, papier, plastic en klein chemisch afval zelf weg brengen. Groente-tuin- en plantenafval moet je ook zelf verwijderen. Toch moet je er zoveel voor betalen dat de huichelaars er nog aan verdienen. Als ik er over nadenk, vind ik dat de producenten van al die troep naar Mars moeten verdwijnen. Steeds een andere planeet verzieken is de beste methode om de mensheid niet te laten verdwijnen. Op elke planeet een paar schooiers achterlaten, dan zijn we daar ook vanaf.
Trouwe lezers weten welk gajes ik op deze tot ondergang gedoemde planeet wil laten zitten.

Schrijver: Eelt, 11 juni 2014


Geplaatst in de categorie: milieu

3.2 met 6 stemmen 382Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Eelt
Datum:
22 juni 2014
Email:
a.renselaarsimpc.nl
NETTY, OOIT VAN SATIRE GEHOORD?
Naam:
Netty
Datum:
15 juni 2014
Kort door de bocht. Volgens mij begrijp je de essentie niet van dit plan en zijn je oplossingen geen oplossingen!
Naam:
nico noorman
Datum:
13 juni 2014
Email:
niconoormanhotmail.com
Eelt for president!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)